Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Polițiștii sibieni strâng bani pentru colegul lor rănit pe autostradă

Polițiștii sibieni strâng bani pentru colegul lor rănit pe autostradă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu se solidarizează cu familia colegului lor rănit la începutul acestei săptămâni pe autostrada Sibiu-Sebeș, în timp ce se afla în timpul serviciului.

Polițiștii au lansat o campanie de donații în rândul lor și toți banii strânși vor fi donați familiei, în vederea susțineerii efortului de recuperare a acestuia.

”În ceea ce privește ajutorul material pe care îl vom da colegului nostru, există o mobilizare și fiecare donează o anumită sumă de bani, care va fi trimisă pentru a-l ajuta în procesul de recuperare”, a declarat șeful IPJ Sibiu, comisarul-șef Tiberiu Ivancea.
Cele mai noi vești de la Spitalul din Târgu Mureș, unde se află internat polițistul, arată că starea acestuia este stabilă în momentul de față.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/11/din-neam-de-politisti-agentul-ranit-astazi-pe-a1-ducea-mai-departe-traditia-familiei/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus