Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

”Parcare privată pe spațiul verde”, eliminată în timp record

”Parcare privată pe spațiul verde”, eliminată în timp record

Un cititor ne-a semnalat în această dimineață faptul că administrația locală încurajează parcările construite abuziv pe spațiul verde, dând exemplu pe Aleea Fântânelelor, unde un locatar a pavat gazonul pentru a-și încropi o parcare auto. Mai mult, după primele lucrări de reabilitare, constructorul i-a montat bordură specială pentru rampă, pentru a parca liniștit acolo, pe mai departe.

Semnalată Primăria Sibiu de această situația, lucrurile s-au rezolvat în câteva ore. ”Ca urmare a sesizării primite de Primăria Sibiu din partea cetățeanului care locuiește pe Aleea Fântânelelor, Direcția Tehnică a verificat în teren situația și a dispus constructorului care lucrează la modernizarea zonei să repoziționeze corect bordurile și să desființeze rampa de urcare. De asemenea, ca parte a lucrărilor de modernizare a cartierului Valea Aurie, parcarea respectivă, amenajată fără autorizație, va fi desființată, spațiul verde urmând să fie amenajat corespunzător”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 4 ani

Cita promptidudine! Se va repeta si in cazul caminelor si santurilor sau ramine ''lucru bine facut'' ca pina acum?Traversarile de pe Milea au ramas la fel de jalnice cu toate promisiunile ''cu mina pe cravata de pionier''din campanie a ,atunci catindatei,actualmente aleasa.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SSS

Acum 4 ani

Cata rautate si lipsa de ocupatie! Tipic romanesc, daca nu am eu loc de parcare mor de ciuda ca altul are. Asta da problema si ce stire......
Raspunde

Blotiu Catalin

Acum 4 ani

T S poate scrieti si de trotuarul căzut din spate pompa OMV zona soimului.nu de alta dar se termina garanția.am incercat sesizarea la nr.repatii străzi pus la bătaie de onor primăria.
Raspunde

Labus

Acum 4 ani

Dar epavele care zac în parcări pe domeniul public când vor fi adunate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus