Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
29°C

AJOFM Sibiu organizează mâine “Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din grupuri vulnerabile”

AJOFM Sibiu organizează mâine “Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din grupuri vulnerabile”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu  organizează miecuri, 20 septembrie 2017, „Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din grupuri vulnerabile”.

Evenimentul va avea loc  în Sibiu (la Sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr.4,  Cartier Lazaret) şi  Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.30.

Acţiunea vine în întâmpinarea  persoanelor încadrate în grad de handicap, a celor de etnie romă şi a tinerilor cu vârsta peste 18 ani care părăsesc sistemul instituţionalizat de protecţie care întâmpină dificultăţi de inserţie pe piaţa muncii.

”Această măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează în mod deosebit persoanelor mai sus amintite, dar este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă şi doresc să se angajeze. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită”, anunță reprezentanții AJOFM Sibiu.
În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 120 agenţi economici din judeţ.

Până la această dată 24 dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă, (20 la Sibiu şi 4 la Mediaş) punând la dispoziţie 330 locuri de muncă vacante (230 la Sibiu şi 100 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: lucrători comerciali ,muncitori necalificati, operatori la maşini automate/semiautomate, montatori subansamble, şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (administrator reţea, agent asigurari, inginer constructor, inginer producţie, inginer proiectant, inginer mecanic,  etc.).

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Aurel Vlaicu, nr. 31 – 33, tel. 0269/843731; 0269/846710.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Sh-apa' de culegatoarele de "crastavetz" de ce nu zacetz nghica, ca ui' c-o vinit frigu' shi la Ludos gatatu-s-o!?...
Raspunde

Locuri de munca videochat

Acum 6 ani

Multi angajatori spun ca ajutoarele sociale acordate categoriilor defavorizate au stricat piata muncii. Ca oamenii prefera sa stea acasa pe niste venituri minime decat sa mearga sa munceasca 8-10 ore pe zi pe niste salarii de 1200-1500 de ron, cat ofera in general firmele mici.
Raspunde

Angajari videochat

Acum 6 ani

Sa vedem de la anul ce fel de salarii o sa primeasca angajatii din moment ce va fi aplicata legea noua...
Raspunde

VideochatAcasa.ro

Acum 6 ani

De ce sa te chinui sa te angajezi, cand poti face videochat de acasa fara probleme.
Raspunde

studiobianca

Acum 6 ani

Salarii mici, stres mult...nu prea exista echivalent intre cele doua. Evident ca multe dintre femei se reorienteaza spre videochat, un domeniu in continua ascendenta, in care satisfactiile financiara chiar EXISTA!
Raspunde

Camqueen

Acum 5 ani

Ne bucuram pentru masurile acestea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus