Vineri,
07.08.2020
Innorat
Acum
15°C

S.C.TURSIB S.A.  vă informează

25 Septembrie 2017 12:55

S.C.TURSIB S.A.  vă informează

Studenţii de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu beneficiază de tarif redus cu 50% pentru transportul local în comun.

Abonamentele Tursib se înscriu pe un card personalizat. Emiterea cardului se face la Agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii, nr.135 (la parterul blocului), prin preluarea datelor de pe cartea de identitate. Programul de funcţionare al Agenţiei este de luni până vineri între orele 6.30 – 21.30.

Cardul poate fi reîncărcat la agenţie sau la chioşcurile Tursib, pe bază de adeverinţă sau de carnet de student, vizat pe anul universitar în curs. Abonamentele cu reducere 50% pentru studenţi se pot încărca on line, de pe site-ul societăţii www.tursib.ro, în perioada decembrie – iunie a fiecărui an universitar .

Abonamentul cu reducere 50%  pentru studenţi costă 32,5 lei pentru o lună (1-30/31) şi 17 lei pentru jumătate de lună (1-15 sau 16-30/31 a lunii).

Studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii, înmatriculaţi la o formă de învăţământ cu frecvenţă (cursuri la zi, inclusiv master), în vârstă de până la 26 de ani, beneficiază de gratuitate pentru transportul în comun (conform HCL 10/2017).

Abonamentele gratuite se obţin pe baza urmatoarelor documente: adeverință de student pe anul universitar în curs, copie după certificatul de deces al părintelui/părinţilor şi cartea de identitate sau certificatul de naştere pentru verificarea concordanţei datelor. Dosarul se depune la sediul societății din strada Munchen, nr.1, la serviciul Marketing, de luni până vineri, între orele 7:00 - 15:00.

Abonamentele gratuite se încărcă lunar începând cu data de 21 a fiecărei luni, pentru luna următoare, la Agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii, nr.135.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus