Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Panouri noi pe drumurile publice din România: ”Rezistă”, ”Acum începe greul” și ”Există speranță”

Panouri noi pe drumurile publice din România: ”Rezistă”, ”Acum începe greul” și ”Există speranță”

Pe drumul naţional care leagă Deva, judeţul Hunedoara, de Lugoj, judeţul Timiş, au fost montate panouri cu mesaje inedite pentru şoferi, pe un sector mai periculos, printre care „Acum începe greul”, „Rezistă” sau „Există speranţă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara transmite, sâmbătă, că pe drumul naţional 68A, care leagă Deva de Lugoj, au fost montate, experimental, mai multe panouri cu mesaje inedite. Panourile se găsesc între localităţile Holdea, judeţul Hunedoara, şi Margina, judeţul Timiş, pe cel mai periculos sector al DN68A, de 15 kilometri.

panou

Astfel, şoferii pot observa din trei în trei kilometri panouri cu mesaje precum „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă” şi „Încă un pic”.

panou4

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că doresc să-i ajute pe şoferi să parcurgă mai uşor traseul dificil

„Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave”, transmite Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

DRDP-urile ar face orice numai sa nu repare drumurile!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno, d-apa' daca doresc cu-adevarat sa hie o tzar' mai ghine, sa puie cârciuma-n drum!...
Raspunde

Alin

Acum 6 ani

Am vazut panourile si m-am mirat. Probabil sint in loc de autostrada, pe portiunea respectiva. O bataie de joc la adresa celor care circula in coloane interminabile si fac 1 h de la Deva la Margina
Raspunde

Radu

Acum 6 ani

Am vazut ”fete zambitoare” sau triste,dupa caz,pe autostrazile din Germania in zonele unde se faceau lucrari de reparatii si te informau cati km mai sunt pana se termina zona respectiva.Orice asemanare cu Germania se opreste insa aici.................
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, nu c-as fi curioasa dar, numai "le-ai vazut" sau ai intrat in vorba cu ele?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus