Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Școala ”Regina Maria” se extinde prin mansardare. În termen de șapte luni

Școala ”Regina Maria” se extinde prin mansardare. În termen de șapte luni

Una din cele mai renumite școli gimnaziale din Sibiu, „Regina Maria“, va fi extinsă cu șase noi săli de clasă, care vor fi construite peste actualul corp B al școlii. Noile săli de clasă vor duce la eliminarea cursurilor de după-amiaza.

Anunțată din ianuarie 2017, procedura de achiziție a serviciilor de execuție a lucrărilor de mansardare a fost lansată de administrația locală prin intermediul Serviciului electronic al achizițiilor publice în 28 septembrie. Potrivit caietului de sarcini public, reprezentanții Primăriei Sibiu au alocat 2,08 milioane de lei, fără TVA, pentru ca în termen de șapte luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, Școala de pe strada Zaharia Boiu să aibă șase noi săli de clasă. Aceste săli urmează să fie amenajate în mansarda ridicată peste etajul I al corpului B. Potrivit datelor din caietul de sarcini, mansarda va avea o suprafață de 702 mp (față de 623 de mp, suprafața etajului I). ”Volumetria mansardei va fi simplă cu șarpantă în două ape, învelitoare din țiglă ceramică-solzi de culoare roșie și sistem de preluare a apelor pluviale mascat de un atic îmbrăcat în tablă fălțuită. Iluminarea naturală a spațiului interior se va face prin lucarne și ferestre de mansardă de tip Velux”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire publică a contractului de execuție a mansardei. Accesul în viitoarea mansardă va fi făcut prin prelungirea scării de beton care există, în prezent, la nivelul etajului.

mansarda regina maria Planul propus pentru viitoarea mansardă

Termenul de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate a fost stabilit pentru ziua de 17 octombrie. Potrivit modelului de contract, finalizarea lucrărilor este așteptată în termen de șapte luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Garanția solicitată este de cinci ani de la semnarea procesului verbal la terminarea lucrărilor.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

a

Acum 4 ani

volumetria parcarii sau a cailor rutiere de acces vor fi tot atat de simple ca a sarpantei?
Raspunde

un_cititor

Acum 4 ani

Parcari sunt suficiente. Trebuie doar sa iti misti "volumetria" picioarelor cateva sute de metri si sa nu mai opresti in mijlocul drumului, sau pe trecerile de pietoni pana urca / coboara copilul din masina ...
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Pai e simplu emanuelo, omu foloseste acel soviiiii fara sa aiba vreo legatura cu SOV, cum si tu folosești acel "buna, nenea" :) Expertii in psihologie ar putea spune ca e ceva de prin copilărie, amandoi ati ramas cu niște sechele. Ma rog, expertii... nu eu. Succes in continuare!
Raspunde

...

Acum 4 ani

dar tu de unde stii ce spun expertii? ai avut de-a face cu ei? ai avut nevoie de tratament? sau inca te tratezi pentru ca vad ca folosesti timpul prezent.
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Nu, nu am avut nevoie de vreun tratament, nici in trecut si nu am nici in prezent. Dar cred ca mai bine lasam cititorii/comentatorii sa aprecieze cine si ce tratament ar avea nevoie, ce zici? :)
Raspunde

Vecina

Acum 4 ani

Da sigur doamna Gabi are nevoie de tratament toata ziua in orice subiect scrie tot de Sovi
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Pai tot nu-i asa grav Vecino, ca ar fi putut fi o situatie si mai nasoala, adica sa aiba nevoie de tratament zi si noapte :) :) Si daca mai pui si faptu ca dna gabi (gabitza cu y) ar putea fi chiar domnu'gabi...? :) Lasa măi, noi sa fim sanatosi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus