Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Singurul candidat pentru funcția de director al Sălii Transilvania: ”E cum era Sibiul la preluarea lui de către Iohannis - la pământ”

Singurul candidat pentru funcția de director al Sălii Transilvania: ”E cum era Sibiul la preluarea lui de către Iohannis - la pământ”

O singură persoană s-a înscris la concursul organizat pentru postul de director al Serviciului public Sala Transilvania, devenit vacant în urma plecării lui Victor Cornea. Singurul candidat este Adrian Cosmin Bibu, fondator al Clubului sportiv sibian PUMA și vicepreședinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Lansat în a doua parte a lunii septembrie, concursul pentru șefia Serviciului public ”Sala Transilvania” – instituția din subordinea Consiliului județean Sibiu – a trecut de prima etapă, cea a evaluării dosarelor. De evaluat, însă, comisia de concurs condusă de Sebastian Dotcoș – administratorul județului – nu a avut decât un dosar. Potrivit anunțului publicat la începutul acestei săptămâni de către CJ Sibiu, singurul dosar îndeplinește criteriile necesare pentru următoarele etape, și anume proba scrisă și interviul.

Dosarul îi aparține antrenorului de taekwondo şi kickboxing, Adrian Bibu, fondatorul clubului sportiv PUMA, prin intermediul căruia a organizat numeroase evenimente sportive. De mai bine de doi ani, Adrian Bibu este și vicepreședinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF. Bibu declară că, în cazul în care va câștiga concursul, va demisiona din conducerea Federației.

„Din punctul meu de vedere, la Sala Transilvania se pot face foarte multe: de la o curățenie mai bună, la led-uri pentru reclame și alte foarte multe lucruri. Eu vreau să mă duc acolo deoarece mi se pare un obiectiv foarte important pentru sportul sibian. Dar trebuie mai întâi să văd ce se poate face. N-am mai lucrat până acum niciodată la stat, doar în mediul privat, de unde vin cu o altă mentalitate. Dacă va fi după cum îmi doresc, vor fi multe lucruri bune. Dar, repet, să văd care pot fi făcute, căci eu merg la acest concurs de bună credință. După mine, Sala Transilvania este în situația în care era Sibiul la preluarea Primăriei de către Klaus Iohannis: la pământ. Nu vreau să fiu înțeles că aș critica fost conducere, deoarece aceasta m-a ajutat cu orice proiect“, a declarat Adrian Bibu, pentru Turnul Sfatului.

„Referitor la acele târguri de haine și îmbrăcăminte, eu, personal, aș renunța. Dar poate ajung acolo și, în calitate de manager de sală, nu îmi permit să renunț la aceste târguri“, Adrian Bibu, candidat pentru conducerea Sălii Transilvania
În vârstă de 34 de ani, Adrian Bibu este de profesie economist, iar anul trecut a candidat pe listele PNL pentru Consiliul local Sibiu. Apartenența sa politică nu influențează concursul, spune Bibu. ”Eu nu am dat concurs cu încă o persoană și să ajung eu director, astfel încât să spun că m-a ajutat partidul. Sunt singurul care mi-am depus dosarul, nu s-a interzis, mă gândesc eu, nimănui să candideze”, a mai declarat pentru Turnul Sfatului.

Proba scrisă a concursului pentru conducerea Sălii Transilvania este programată pentru ziua de 13 octombrie. Șase zile mai târziu este programat interviul.

Sursa foto: Facebook / Adrian Bibu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Sibian

Acum 6 ani

Si daca nu te-a ajutat direct partidu, in trecut, la concurs, foarte probabil sa ii fi "ajutat" pe contracanditatii tai sa se incurce, sau sa nu se descurce (ia-o cum vrei) . Ca asa merge treaba. Da ma rog, nu aia conteaza, contează dacă tu esti cel mai potrivit sa preia conducerea acestei sali, sau altii. Poate esti tu, habar nu am, dar e cam dubios ca esti singurul candidat. Succes oricum.
Raspunde

Ha?

Acum 6 ani

Oare de ce s-ar duce cineva din privat la stat pe un salar modest?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Uai copchile, dupa cum văz ca stii a țâpuri, io zac ca esti bun a inturna oaiele!...
Raspunde

...

Acum 6 ani

Parcarea salii trebuie reorganizata iar piata volanta mutata unde a fost la inceput. Este o mare aberatie ce se face sambata de sambata cu masinile parcate acolo. Este ridicol: piata se organizeaza in parcare si parcarea se "organizeaza" pe trotuarul caruia o sa i se strice toate piscoturile. Unde mai pui ca accesul pe trotuar este foarte dificil si este un haos total cu parcatul. Si scoateti va rog limitatoarele alea de la iesire (sau pastrati un singur rand daca va sunt asqa de dragi) dar restul va rog sa le trimiteti celui care le-a vrut acolo sa si le bage undeva
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

cimpana si turcana pun un pnlist sef este normal,este simplu!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, lăsați pe penel(e)ist sa se compromita!...
Raspunde

alzara1918

Acum 6 ani

Pe urmele PSD .
Raspunde

raspopitul

Acum 6 ani

Sa spuna pupenklausul asta jegos cati bani a supt el de la bugetul local, cat a fost slavitul sau Iohannis primar!
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Renuntati la targuri si faceti mai bine raliuri cu carute, administratorul judetului are experienta. Apoi sa vezi spectacol!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus