Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Un speaker învață sibienii cum să-și gestioneze emoțiile acasă și la job

Un speaker învață sibienii cum să-și gestioneze emoțiile acasă și la job

Cum ne gestionăm emoțiile în situațiile stresante? Dar la locul de muncă și în relația cu ceilalți? Acestea sunt numai câteva dintre întrebările la care organizatorii conferinței „9 Obiceiuri de Inteligență Emoțională ca să fii în controlul vieții tale și să nu-ți mai faci rău singur” încearcă să răspundă. Cei care își doresc să participe la această dezbatere, o vor putea face în 19 octombrie, la Hotelul Ramada. Accesul este gratuit, pe baza unei rezervări, făcută în avans.

Zoltan Veres va susține o conferință gratuită pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, abilitatea secolului 21. Aceasta va detalia ce înseamnă conceptul de Inteligență Emoțională (EQ) și cum ne ajută aceasta în viața de zi cu zi acasă, la serviciu și în relațiile cu ceilalți. Zoltan va prezenta nouă obiceiuri de EQ aplicabile imediat prin metode concrete, care ne ajută să gestionăm emoțiile mai bine în situațiile cu care ne confruntăm.

Vor avea loc două sesiuni ale conferinței, una în cursul dimineții, începând cu ora 10:00 și a doua, va fi de la ora 17:30. Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să-și dezvolte relații mai sănătoase cu oamenii din jur, să ia decizii mai echilibrate și să găsească soluții practice la problemele lor actuale. Înscrierea se face prin completarea acestui formular și necesită rezervarea locului din timp.

Conferința face parte din turneul național de evenimente cu tema Inteligenței Emoționale, care se desfășoară deja pentru al doilea an consecutiv.

„Sunt stări emoționale pe care le resimțim tot mai puternic și cel mai des în contexte de muncă. Viteza cu care lumea se schimbă provoacă presiunea adaptării rapide, frustrare, anxietate și stres. Ca urmare a procesului crește nevoia umană de a putea gestiona emoțiile, ce ne pot sabota în diverse contexte. Soluția la această nevoie, este cultivarea inteligenței emoționale”, spune Zoltan Veres.

Zoltan Veres, speaker, trainer și coach la Refleqt, este acreditat și certificat la nivel international de organizația mondiala Six Seconds din Statele Unite. Are experiență de peste 10 ani în dezvoltarea EQ, care implică peste 2000 ore de personal coaching, peste 100 de conferințe live și multe training-uri în corporații.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno ie, ie! Le bagă to’ feliu de rashini in cap, la ai nghici shi emotzionatz!...
Raspunde

...

Acum 6 ani

ii invata cum sa-si injure sefii...pe la colturi, pe la pauza de tigara.....
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

nu mi-e de ajuns ca tot incerc sa-i blochez reclamele pe facebook si imi reapare. ii faceti si voi reclama?
Raspunde

B

Acum 6 ani

@yoy, haha foarte amuzant si adevarat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus