Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Dragnea vrea măsuri pentru stoparea creşterii importului de maşini second hand

Dragnea vrea măsuri pentru stoparea creşterii importului de maşini second hand

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a primit ca temă elaborarea unei propuneri prin care să se stopeze creşterea importului de maşini second hand şi, în paralel, să crească producţia internă de autovehicule.

Întrebat, marţi, dacă va fi finalizat un act normativ pentru reintroducerea taxei de mediu sau de poluare, Dragnea a răspuns: „Doamna Graţiela Gavrilescu are temă să vină cu o propunere în sensul ăsta, dar nu de introducere a unei taxe, ci să vedem care este cel mai bun pachet de măsuri pentru ca importul de maşini second hand să nu mai crească şi să crească producţia internă”.

„Eu cred că o mărire a numărului de unităţi pentru programul Rabla ar fi foarte bună pentru producţia de autovehicule din România”, a adăugat Dragnea, citat de Mediafax.

Timbrul de mediu a fost eliminat în februarie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, fapt care a condus la creşterea importului de maşini second hand.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 6 ani

oare daca s-ar face odata autostrada sibiu -pitesti ar ajuta productia interna?
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, nu luați-le oltenilor, visul de-a achiziționa cazane!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus