Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

TIS2017:  Vila din Sub Arini versus garsoniera din Șelimbăr

TIS2017:  Vila din Sub Arini versus garsoniera din Șelimbăr

A doua ediție din acest an a Târgului imobiliar, construcții și amenajări Sibiu (TIS) se va deschide joi, de la ora 12:00, la Redal Expo, concomitent cu prima ediție a Salonului de mobilă Sibiu. Cele două evenimente propun vizitatorilor atât întâlniri directe cu dezvoltatori, constructori, agenții, producători sau distribuitori din imobiliare și domeniile conexe, cât și cu specialiști în domeniu. Care vor organiza workshop-uri pe diverse subiecte, inclusiv pornind de la tema ”vila din Sub Arini versus garsoniera din Șelimbăr”.

TIS2017 propune vizitatorilor săi o ofertă care include câteva mii de locuințe (garsoniere, apartamente, case etc), dar și soluții de amenajare, furnizori de materiale de construcții, prestatori de servicii de amenajări interioare și exterioare, instituții financiar-bancare și consultanți în domeniu, precum și reprezentanți ai serviciilor conexe domeniului imobiliar. Târgul se va deschide oficial în ziua de joi, 19 octombrie 2017, de la ora 12:00, oră de la care se va deschide și prima ediție a Salonului de mobilă Sibiu. Locul de desfășurare a evenimentelor este Redal Expo, de pe strada Johann Sebastian Bach, de joi, până duminică, 22 octombrie, inclusiv.

Agenda celor două evenimente expoziționale include și o serie de workshop-uri pe diferite teme din domeniul imobiliar, la care participarea este gratuită. Vineri, de la ora 17:00, Ciprian Stăvar va vorbi despre ”Rolul povestirilor și networking-ul în afaceri, în epoca social-media, discuție urmată de cea pregătită de Adriana Crișan, despre investițiile inteligente în domeniul imobiliar. Sâmbătă, de la ora 12:00, Ioana Mircea va vorbi despre șapte tehnici de comunicare eficientă. În cadrul următorului workshop, programat în aceeași zi, de la ora 13:00, arhitectul Vladimir Grigorov va fi cel care va aduce în discuție ”vila din Sub Arini versus garsoniera din Șelimbăr”. ”No limits” este numele workshop-ului propus de Vali Oltean, iar Maria Cristina Găvozdea va vorbi despre ”cum să recunoști locuința care te face fericit”. Pentru ziua de duminică, de la ora 12:00, este programată o discuție moderată de Ionel Oglan, pe tema agențiilor imobiliare.

De vineri și până duminică, inclusiv, târgul va fi deschis vizitatorilor cu începere de la ora 10:00. „Sunt câteva mii de locuințe, atât din municipiul Sibiu, cât și din împrejurimile orașului. Vor fi prezentate și locuințe deja realizate, cât și aflate în curs de execuție“, arată organizatorii. În ce privește Salonul de mobilă, aceștia arată că aici sibienii vor putea găsi produse de mobilier clasic și modern (dormitoare, sufragerii, bucătarii, camere pentru copii), precum și canapele, fotolii, scaune și saltele.

Detalii puteți găsi pe pagina de internet a evenimentului (link aici) sau pe pagina de Facebook TIS2017 (link aici).

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Nikoleta

Acum 3 ani

Kazan mi a promis casa in Selimbar din banii de senator.
Raspunde

...

Acum 3 ani

te-a mintit. zgarcitul ala ma iute-si da cu tesla-n coa..e decat sa-ti cumpere tie cotet
Raspunde

fesul

Acum 3 ani

Reteta de afaceri: se ia un dezvoltator imobiliar, acesta cumpara sau concesioneaza teren pe meleagurile patriei unde construiste rapid locuinte. Se face una agentie imobiliara in oras. Se intermendiaza locuinte la preturi din ce in ce mai mari in oras, ca sa se vanda cele construite de dezvoltator pe coclauri. Cine pierde, cine castiga?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus