Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
5°C

CSU renunță la Riley, după incidentul de ieri. Sancțiune financiară drastică pentru Pratt

CSU renunță la Riley, după incidentul de ieri. Sancțiune financiară drastică pentru Pratt

Conducerea BC CSU Sibiu i-a suspendat de la orice activitate a echipei pe cei doi jucători implicați în incidentul de seara trecută. În plus, BC CSU Sibiu a decis să renunțe la serviciile baschetbalistului De Angelo Riley și aplică o sancțiune financiară drastică jucătorului Moneya Pratt și un ultim avertisment ferm, transmit reprezentanții Clubului.

"În cazul lui DeAngelo Riley, a cărui conduită este de neacceptat în clubul nostru, am luat decizia de a înceta colaborarea. Monyea Pratt a fost de asemenea sancționat financiar drastic și a primit un ultim avertisment din partea conducerii. Orice altă abatere ulterioară va avea același rezultat ca și în cazul celuilalt sportiv", anunță clubul sibian printr-un comunicat de presă.

"Vă asigurăm că astfel de comportamente nu vor fi tolerate niciodată în cadrul echipei noastre", mai spun aceștia. "BC CSU Sibiu este o mare familie și rămâne unită prin valorile pe care le inspiră și le promovează de mai bine de 46 de ani baschetul românesc: performață, competitivitate, spirit de echipă și fairplay, și ne delimităm FERM de orice abatere de la aceste valori. Dincolo de adversitatea sportivă din teren, familia galben-albastră a devenit, de-a lungul timpului, un etalon pentru întreaga suflare baschetbalistică din România, fie că vorbim de oficiali ai clubului, sportivi sau suporteri. Reputația de ”Sibiu-oraș care respiră baschet” s-a clădit în timp, cu multă pasiune, dăruire, muncă asiduă și dorință necontenită de a fi tot mai buni. Nu acceptăm sub nicio formă ca tot ceea ce am clădit împreună să fie călcat în picioare iar incidentul de ieri nu este nici pe departe ceea ce ne definește”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Conducerea clubului  s-a întrunit în această dimineață și a analizat incidentul petrecut în timpul timeout-ului din meciul dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu, iar atitudinea jucătorilor implicați în altercație este condamnată ferm: "Considerăm că atât în teren, dar și în afara lui, sportivii care îmbracă tricoul galben-albastru sunt obligați să aibă conduită morală, atitudine profesionistă și să se comporte ca adevărate exemple pentru cei din jur. Orice dispută are limite trasate clar în Regulamentul de ordine interioară al Clubului și în cadrul Regulamentului general de organizare al competițiilor de baschet".

Oficialii clubului își cer scuze tuturor iubitorilor baschetului care au fost martori la acest incident și îi asigură că nu vor tolera niciodată astfel de comportamente în sânul echipei.

Citește și VIDEO – Jucătorii de la CSU Sibiu s-au luat la bătaie între ei, în timpul meciului

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

jean

Acum 4 ani

Floca, decizie neinspirata! nu cred ca cel dat afara a fost de vina! celalalt pare sa aiba o pb, sa provoace! Floca, eu te-as da pe tine cu amandoi astia afara in secunda 2.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Uai mocuofanilor, asculta comanda la mine! Cu totz, in cor "FORZZA, FORZZA C S U "!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus