Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu – „Ne așteaptă un meci greu la Pitești”

Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu – „Ne așteaptă un meci greu la Pitești”

BC CSU Sibiu joacă vineri cu BCM U FC Argeș Pitești, partida din etapa a V-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

După victoria din etapa trecută de pe teren propriu cu U-BT Cluj Napoca, baschetbaliștii sibieni au plecat la Târgoviște, acolo unde s-au antrenat pentru partida de mâine cu echipa din Pitești, unde speră să facă un meci bun și să se întoarcă cu o victorie.

„Ne așteaptă un meci greu la Pitești, ultimul din seria de meciuri cu echipe din top 6 în sezonul trecut. Jucăm cu o echipă mult îmbunătățită a Piteștiului care a făcut niște transferuri foarte importante în vara aceasta. Au multe arme puternice de atac, unde înscriu cu ușurință și până la meciul cu Craiova au fost în top 3 la apărare. Noi suntem obișnuiți deja cu meciuri cu echipe puternice și chiar dacă ne-am antrenat la Târgoviște, Sala Transilvania fiind ocupată iar lotul este în continuare incomplet, ca și în ultima partidă cu Clujul, mergem la Pitești să facem un meci bun, care să ne ofere șansa de a profita de punctele noastre forte. Sunt convins că va fi un nou meci de angajament maxim, atât fizic, cât și psihic”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Meciul dintre Sibiu și Pitești se va disputa pe terenul adversarilor de la ora 18:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport 4. După partida de mâine, BC CSU Sibiu va primi vizita nou promovatei BC  Timba Timișoara, în 10 noiembrie 2017, de la ora 19:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus