Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Târg caritabil pentru copiii din centrele de plasament. „O șansă la un viitor mai bun”

Târg caritabil pentru copiii din centrele de plasament. „O șansă la un viitor mai bun”

Din puțin se face mult. De la premisa aceasta au plecat la drum membrii Asociației Ajungem Mari Sibiu când s-au gândit să organizeze un târg caritabil de iarnă. Pentru aceasta vor confecționa diferite cadouri hand-made, dar și ateliere creative pentru copii pe care le vor oferi spre vânzare. Astfel, fiecare donație, oricât de mică, va ajunge la copiii din centrele de plasament din Orlat, Gulliver și Prichindelul.

Târgul caritabil va avea loc pe 25 noiembrie, la Forumul German și este adresat tuturor celor care vor să dea o mână de ajutor. Voluntarii „Ajungem Mari Sibiu” vor pregăti mici cadouri hand-made pe care le vor vinde, iar banii vor ajunge la copiii din centrele de plasament.

„Donația voastră le oferă copiilor cel mai frumos cadou - șansa la educație și experiențe frumoase în afara centrelor alături de voluntari. În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus prin programul educațional Ajungem MARI”, scriu reprezentanții asociației pe Facebook.

Pe lângă cadouri, participanții vor avea parte de mai multe surprize. „Vom pregăti cele mai inventive decorațiuni și produse handmade și vom organiza ateliere creative pentru copii. Avem și multe alte surprize, le vom dezvălui pe parcurs! Vrem să le fim alături cât mai mult copiilor din centrele din Sibiu și vrem să le dăruim experiențe minunate în centre și în afara lor. Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să luați cadouri pentru cei dragi, să participați la ateliere cu copiii voștri și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile vor fi transformate în cursuri interactive și ateliere în centre și ieșiri educaționale în oraș, alături de voluntari prietenoși și creativi, care îi încurajează pe copii să Ajungă Mari”, mai scriu organizatorii.

Foto: Facebook Ajungem MARI Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus