Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Astăzi începe la mall Campionatul Național de Powerlifting

Astăzi începe la mall Campionatul Național de Powerlifting

Vizitatorii Shopping City Sibiu sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, să-i descopere pe cei mai puternici practicanți de powerlifting din țară la Campionatul Național de Powerlifting, împins din culcat.

Evenimentul găzduit de Shopping City Sibiu este organizat de Federația Română de Powerlifting alături de Clubul Sportiv Activ din Sibiu.

Sâmbătă 11 noiembrie și duminică 12 noiembrie, începând cu ora 13:00, în zona de restaurante a Shopping City Sibiu, vizitatorii centrului comercial, pasionați de powerlifting sau de sporturile cu greutăți, sunt invitați să îi susțină pe concurenții Campionatului Național de Powerlifting, atât la categoriile masculin și feminin.

”Cei mai puternici sportivi se vor întrece în câteva probe de foc, din care nu vor lipsi adrenalina și greutățile de peste 200 de kilograme. Sâmbătă, vor concura toate categoriile feminine și masculine de până în 66 kg, respectiv 120 kg și plus 120 kg, urmând ca duminică să se întreacă celelalte categorii masculine de greutate. În competiție s-au înscris 67 de concurenți – 10 femei și 57 bărbați, clubul sibian Activ participând în total cu șapte sportivi”, spun organizatorii.
Câștigătorii Campionatului Național de Powerlifting vor primi diplome și medalii, iar cei mai buni 3 sportivi din competiție, pe categorii de vârstă, atât feminin, cât și masculin, vor primi cupe și trofee.

Intrarea publicului la Campionatul Național de Powerlifting, împins din culcat, găzduit de Shopping City Sibiu este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus