Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

CSU Sibiu – Cel mai bun marcator a fost operat cu succes

13 Noiembrie 2017 23:13

CSU Sibiu – Cel mai bun marcator a fost operat cu succes

Baschetbalistul BC CSU Sibiu, Tyler Laser, a fost supus astăzi unei intervenții chirugicale, iar de mâine va începe recuperarea.

Medicii au decis că operația este necesară după ce, în urma unor investigații amănunțite, i-au fost identificate mai multe formațiuni de tipul unor depozite calcice, la cotul drept.

„Sunt fericit că mi-au fost scoase acele depozite calcice de la cot. Mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs bine și că avem această pauză de 3 săptămâni. Le mulțumesc celor din Club pentru bunăvoința de a mă ajuta să rezolv această problemă, dar și fanilor CSU pentru sprijin. Sunt recunoscător tuturor, dar și familiei și prietenilor care s-au rugat pentru mine. Abia aștept să mă recuperez complet și să pot reveni pe parchet, în culorile CSU”, a declarat Tyler Laser.

Baschetbalistul BC CSU Sibiu va începe de mâine un amplu program de recuperare și, în funcție de modul în care va decurge acesta, va reveni la antrenamente alături de echipă.

Foto credit: totalbaschet.ro/ Ana-Maria Mătușoiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 2 ani

Bre, numai nu mai apucați-va-ti de scris! Mai bine de "fumat"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus