Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
0°C

Elevi de la ”Goga” au vizitat Parlamentul

17 Noiembrie 2017 14:11

Elevi de la ”Goga” au vizitat Parlamentul

Clasele a VII-a A și a VII-a B de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu au vizitat Parlamentul României, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”. ”Elevii au fost profund impresionați atât de modul în care au fost primiți, cât și de somptuozitatea și grandoarea acestei clădiri emblematice”, susține Simona Andreea Orăștean, profesor de limba engleză la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu.

Organizatori au fost profesoarele Corina Dragoman șiSimona Andreea Orăștean. ”Vizitarea acestuia nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul deputatului Grupului Parlamentar UDMR, Benedek Zacharie, acesta fiind cel care a facilitat organizarea evenimentului. Domnul deputat, el însuși absolvent al Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, a venit în întâmpinarea dorinței noastre de a vizita Palatul Parlamentului, ne-a primit cu căldură, le-a explicat elevilor activitatea senatorilor și a deputaților și rolul acestora într-un stat democratic”, mai spune profesoara.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

insula Belina

Acum 3 ani

Puteau sa ramana acolo macar o luna sa mai creasca nivelul mediu de IQ la parlament....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus