Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
-1°C

Doi elevi de la Școala Slimnic, „pompieri pentru o zi”

Doi elevi de la Școala Slimnic, „pompieri pentru o zi”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a organizat la începutul săptămânii acţiunea „Pompier pentru o zi!”, în parteneriat cu Școala Slimnic.

Cu această ocazie, conducerea Școlii Slimnic a dorit să ofere elevilor posibilitatea familiarizării cu meseria de pompier prin interacţiune directă cu specialişti din domeniu. În cadrul evenimentului, pompierii sibieni au prezentat celor doi elevi aflați în vizită, tehnica şi accesoriile autospecialelor și ambulanţelor SMURD utilizate în timpul misiunilor, precum și informații utile despre salvarea vieţilor umane.

De asemenea, cei doi elevi, cu vârste de 12 respectiv 14 ani, au avut ocazia să învețe multe lucruri utile despre prevenirea, protecţia şi intervenţia în situaţii de urgenţă.

Această activitate se desfășoară de trei ani, devenind deja o tradiție pentru cele două instituții care se implică în educarea preventivă a elevilor, în ceea ce privește situațiile de urgență.

pompieri pompieri pompieri

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, credeti ca băieții au învățat si cum sa stingă si focul de la "inimioara" fetițelor din zona, ca uitându-ma asa la ei, par cam nătăfleți, sărăcuții!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus