Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

Se lansează „Pădurea de brazi a copiilor”. Cu muzică și teatru

Se lansează „Pădurea de brazi a copiilor”. Cu muzică și teatru

Asociația „Joaca de-a ecologia”, cu sprijinul Happy City by Wolf Imobiliare, lansează cartea „Pădurea de brazi a copiilor”, o poveste care îi învață pe cei mici să ocrotească copacii. Lansarea are loc sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 11.00, la Shopping City Sibiu, zona de restaurante.

Evenimentul include teatru și muzică pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor, personajul principal al cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea prietenilor de la „Fram Book Club”, iar artista Teodora Pop le va sublinia micuților importanța copacilor, prin cântec.

Organizatorii au pregătit și o surpriză pentru cei mici: un brăduț cu rădăcină pe care să îl îngrijească.

Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” este una dintre ele și stă la baza cărții „Prietenii naturii” lansată în martie anul acesta. Cartea se află în top 10 lansări în 2017 la Librăria Habitus, în funcție de numărul de exemplare vândute. Mai multe despre evenimentul de lansare de atunci, Turnul Sfatului a scris aici. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus