Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO-Încă o victorie de zile mari pentru FC Hermannstadt cu o echipă din Liga 1

VIDEO-Încă o victorie de zile mari pentru FC Hermannstadt cu o echipă din Liga 1

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a învins încă o echipă din Liga 1, câștigând astăzi meciul din Cupa României cu Juventus București.

Scorul final a fost 2 la 0 pentru echipa Sibiului, primul gol al partidei fiind, de fapt, un autogol al lui Morariu, în minutul 59.

Opt minute mai târziu, Tătar a prins un șut puternic de la marginea careului și a dublat avantajul echipei noastre.

VEZI AICI GOLURILE

FC Hermannstadt, liderul Ligii 2, s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei României, competiție în care ar putea aduce la Sibiu încă o echipă mare din România. Reamintim că în meciul precedent din cupă FC Hermannstadt a învins pe FC Voluntari.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Mitica

Acum 6 ani

Super jucator Parvulescu (cati ani are?)!Nu a trecut nimeni de el azi,chiar am intrebat pe un vecin in tribuna daca e cel de la Medias ,dar am inteles ca nu este.Avem aparare si atac ,la mijloc e bai!Oricum suntem OK!
Raspunde

me

Acum 6 ani

Parvulescu a venit de la Valcea.
Raspunde

me

Acum 6 ani

Are 26 de ani
Raspunde

McD

Acum 6 ani

...da,mare echipa e Juventus Bucuresti, poate vine una si mai mare...gen CSM Iasi sau Gaz Metan......felicitari baietilor..
Raspunde

iuliana

Acum 6 ani

Mieluseilor, Sfintele Paști sunt abia in primavara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus