Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

FOTO/VIDEO Colinde și intrare liberă pentru copii, la deschiderea patinoarului din Cisnădie

FOTO/VIDEO Colinde și intrare liberă pentru copii, la deschiderea patinoarului din Cisnădie

 

 

Singurul patinoar acoperit din județul Sibiu, cel de la Cisnădie, s-a deschis în această seară cu o mare bucurie pentru copii - intrarea a fost liberă pentru micuți pe toată durata serii. 

Evenimentul a început cu o serie de momente artistice susținute de Luana Prodea și de trupa Artgotica din Sibiu. Copiii s-au bucurat și de un concurs de patinaj.

„Am așteptat cu nerăbdare să se deschidă patinoarul și să putem să venim să ne distrăm. E foarte frumos și am venit cu prietenele mele să ne exersăm piruetele”, spune Miruna, în vârstă de opt ani.

Și Maria este nerăbdătoare să patineze. Încă din luna martie a anului trecut și-a cumpărat patine, iar astăzi a venit împreună cu mama ei să le inaugureze.

„Mi-e puțin teamă, dar mama mi-a promis că mă va ține de mână tot timpul. Într-o zi vreau să ajung ca patinatoarele pe care le văd în fiecare iarnă la televizor”, spune fetița de șapte ani.

Însă, nu doar copiii au venit astăzi la inaugurarea patinoarului, ci și adulții. Și cei mai în vârstă au venit pentru a retrăi amintirile din timpul liceului. De pildă, doamna Carmen și-a adus nepoata, dar își va pune și ea patinele în picioare. „Nu am mai patinat din anii de liceu și am puține emoții. Cred că ne vom învăța una pe alta”, spune ea, făcând referire la nepoțică.

Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu ora 16 până la ora 21:30, iar în weekend va fi deschis de la ora 14:30 până la 21:30. Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei / ora pentru copii şi 10 lei / ora pentru adulţi. Închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate, iar preţul este de 5 lei / oră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3857

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus