Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Sub ”asediul” protestatarilor, PSD Sibiu organizează un concurs de pictură pentru copii

Sub ”asediul” protestatarilor, PSD Sibiu organizează un concurs de pictură pentru copii

PSD Sibiu a anunțat astăzi că lansează concursul de ”pictură originală, fără şablon” “Sărbătorile de iarnă la Sibiu”. Sunt aşteptaţi să îşi înscrie lucrările copiii din clasele 0-VIII din cadrul şcolilor din municipiul Sibiu.  ”Copiii dau întotdeauna dovadă de o imaginaţie debordantă şi pot vedea lucrurile altfel decât le vedem noi, adulţii. Aşa că ne-am propus să retrăim atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă prin ochii copiilor”, susțin social democrații.

Locul 1 va fi premiat cu câte o tabletă Kindle pentru citit; premiul 2 cu câte un abonament pentru 5 intrări la piscină, pentru copil şi un însoţitor, iar premiul 3, cu câte un voucher pentru cinci şedinţe de echitaţie. La fiecare categorie, organizatorii oferă câte două menţiuni constând în cărţi de citi şi de colorat.  ”Festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, la sediul Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, str. Samuel von Brukenthal nr. 2 Sibiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse la sediul Organizaţiei, începând cu data de 21 decembrie şi până la sfârşitul anului”, se arată într-un comunicat de presă remis de PSD Sibiu.

Concursul se va desfăşura pe două categorii: clasele 0-IV şi clasele V-VIII. Lucrările se primesc în original, la sediul PSD Sibiu de pe strada Samuel von Brukenthal, nr. 2, de luni până vineri între orele 9:00-16:00, până în data de 19 decembrie, ora 14:00. Pentru clasele 0-IV lucrările trebuie să fie realizate în format A4, iar pentru clasele V-VIII, în format A3. Lucrările înscrise în concurs vor fi însoţite de numele şi prenumele complet al elevului, clasa, şcoala la care studiază, numele părinţilor şi un număr de telefon de contact.

În fața sediului PSD, câteva zeci de sibieni s-au postat de ieri pentru a protesta față de modificările legilor Justiției. Au venit cu scaune și câțiva chiar au rămas acolo peste noapte.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Simion

Acum 3 ani

Bravo PSD Sibiu, sorosistii trebuie ignorati, inlocuiti cu astfel de actiuni care sa arate caracterul dvs. frumos! Felicitari!
Raspunde

Zdrampâr Fitil

Acum 3 ani

D-le Simion, ce s-a întâmplat? A căzut semnalul de la „Antena 3”, cumva? :)
Raspunde

dublu

Acum 3 ani

Desenele se depun in clasicul dosar cu sina sau merge si fara?
Raspunde

OARECARE

Acum 3 ani

jegurile,sa vorbeasca pentru copii lor,ai nostri vor aduce acest desen,VA VEDEM
Raspunde

Oli

Acum 3 ani

"Copii" tai sper sa stie sa scrie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nittu sinua

Acum 3 ani

e o chestie pt. copii. pe bune asa reactionati? macar aia au muncit, nu ca voi care ati belit p... pe strazi... daca la ceva pentru copii reactionati asa e penibil.
Raspunde

Alexandra S.

Acum 3 ani

Minunat prilej pentru a-i ajuta pe copii sa-si imagineze cum ar arata un Craciun fara portocale si fara caldura in calorifere. Iar in loc de Mos Craciun, sa-l astepte pe Tovarasul Gerilă, aducatorul de bunatati de la Partid.
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 3 ani

Initiativa celor seriosi, barbosi si necomunisti de la PSD e laudabila, dar sa ai o asa initiativa in momentul asta este echivalentul cu a te ascunde dupa acei copii, ai manipula, ceea ce e scabros si degradant chiar si pentru un pesedist. Dupa cum impart tara pentru stapanii lor din est nu credeam ca se pot duce mai jos. Pesede mereu surprinzator!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Român mândru si liber

Acum 3 ani

Bai rezistenți neaveniți, voi cum credeți ca un concurs de pictura se organizează de pe o zi pe alta?! De ce îndrăgiți un fapt bun, o inițiativă bună,costructiva ?! Mai lasati-o moartă cu comunismul, ăla de 28 de ani nu mai există!
Raspunde

Gigi Pro

Acum 3 ani

Comunismul exista și s-a perpetuat in PSD ..La fel și comunistii, idioti ca tine care primesc bani fără sa muncească și cred ca li se cuvin, și ca banii vin de la Liviu Dragnea ....Banii pe care-i încasați , milogilor , vin de la cei care plătesc taxe și impozite și care muncesc in țara asta, de aia ies in strada ca s-au saturat sa țină in spate milioane de șomeri și asistați social votanți PSD ... Tu aștepți sfârșitul lunii sa-ți iei ajutorul , atâta pricepi!
Raspunde

Coco

Acum 3 ani

Pai mai devreme se plangeau in comunicat, ca maltratezi copilul daca il scoti acolo in frig... dar ca si parinte, poti sa iti lasi copilul la concurs pana protestezi
Raspunde

MARA

Acum 3 ani

,, intrări la piscină, pentru copil şi un însoţitor, iar premiul 3, cu câte un voucher pentru cinci şedinţe de echitaţie,, - cu drag de la CSM Sibiu (din banii vostri, domnilor)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus