Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Târg de Crăciun și patinoar la Șelimbăr

Târg de Crăciun și patinoar la Șelimbăr

Patru proiecte au fost acceptate pe lista proiectelor Sesiunii 2 a Agendei Culturale a comunei Șelimbăr. Asociația Filantropia Sf. Nicolae din Turnișor s-a calificat cu programul ”Vin colindători”, PFA Murdășanu Szekely Codrin cu programul ”Magia Crăciunului la Șelimbăr”, Asociația Sibiul de Odinioară, care va organiza un târg de Crăciun, iar Asociația Genius, cu programul ”Șelimbăr, patinam împreună?”. ”Ne bucurăm că localitatea noastră va găzdui un târg de Crăciun, un patinoar și programe artistice specifice acestei perioade a anului. E important pentru locuitorii din Șelimbăr să aibă aici un spațiu în care să-și petreacă pentru câteva ore timpul liber, alături de familie”, spune primarul comunei, Marius Grecu.

Toate aceste activități au întrunit un punctaj total de minim de 60 puncte, conform Procesului Verbal al Comisiei de evaluare și selecție al proiectelor culturale, nr. 37260/08.12.2017, fiind astfel eligibile spre a primi finanțare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activități culturale nonprofit de interes general, sesiunea de selecție nr. 2, 2017, anunță Primăria Șelimbăr.

Proiectele urmează să fie supuse aprobării Consiliului Local Șelimbăr în ședința extraordinară din data de 15.12.2017. Programul complet al acțiunilor va fi făcut public după aprobare în ședința de consiliu local.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Liviu

Acum 5 ani

Dl primar a trecut un an de zile si nu ati facut nimic pentru Selimbar legat de infrastructura!!! Felicitari si La Multi ANI !!!!
Raspunde

V

Acum 5 ani

targ de sifonat bani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus