Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mesaje de Crăciun. ”Judecați fără patimă ce e rău și alegeți înțelept ce e bine”

Mesaje de Crăciun. ”Judecați fără patimă ce e rău și alegeți înțelept ce e bine”

Sănătate, speranță, liniște sufletească, iubire, bucurie. Acestea sunt cuvintele cele mai folosite în mesajele transmise de Crăciun de oficialitățile orașului. Printre ei, președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif îndeamnă la liniște și pace.

 

Sărbătoarea Crăciunului ne aduce în fiecare an alături de cei dragi și ne permite să le acordăm timp lor, dar și nouă. De sărbători avem răgaz să ascultăm colindele, să ne bucurăm de bradul împodobit și de masa îmbelșugată, să petrecem și să facem cadouri doar pentru a-i vedea pe ceilalți fericiți. Vă urez tuturor ca această atmosferă să vă pătrundă nu doar în case, dar și în suflet.

De Crăciunul acesta faceți-vă timp să redescoperiți tradițiile și obiceiurile creștinești. Primiți colindătorii și vestea Nașterii Domnului ca să simțiți cu adevărat că este sărbătoare.

Crăciun fericit!

Astrid Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

astrid fodor
Crăciunul este o sărbătoare a sufletului, a Credinței, a Iubirii și a Speranței. Să primim cu bucurie minunata veste a Naşterii Domnului, cea dătătoare de lumină şi pace!

Vă doresc, dragi sibieni, să petreceți sărbători frumoase, cu sănătate şi linişte sufletească, alături de familie şi cei dragi! Sfânta sărbătoare a Crăciunului este un prilej de armonie, de solidaritate și de primenire sufletească. Vă îndemn să redescoperiţi bucuria de a dărui, din puținul vostru, și celor mai sărmani, celor singuri și nemângâiați.

Păşim în anul 2018 cu dorința și încrederea că vom construi, împreună, un viitor mai bun pentru România și cetățenii ei. Vă doresc un An Nou bogat în împliniri, de care să vă bucuraţi împreună cu cei dragi!

La mulţi ani!

Adela Maria MUNTEAN

Prefectul Judeţului Sibiu

adela muntean prefect (4)
Dragi sibieni,

Încheiem un an complicat, în care, și în România, dar și în lume, au existat provocări și neînțelegeri. Sunt semne că oamenii nu mai au răbdare să se asculte și să se înțeleagă unii pe alții.

De aceea, la final de an, Sărbătorile vin ca un mesaj providențial: Oameni buni, liniștiți-vă și împăcați-vă! Așezați-vă în jurul mesei, alături de cei dragi, și regăsiți-vă încrederea și speranța! Judecați fără patimă ce e rău și alegeți înțelept ce e bine! Să uităm ce ne desparte și să păstrăm tot ce ne aduce aproape!

În 2018 vom sărbători un secol de la făurirea României Mari. Un secol în care țara noastră a trecut prin încercări și furtuni, dar a dobândit siguranța unui destin european. De aici trebuie să mergem înainte!

Nașterea Domnului și Anul Nou sunt semne ale credinței și speranței. Să le întâmpinăm cu bucurie în suflete, cu unire în gânduri și fapte!

Va urez, tuturor, Sărbători fericite și La mulți ani!

Gheorghe Bogdan Trif,

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu

trif PSD (11)
Bucuria Nașterii Domnului și Noul An, vremea colindelor și momentele petrecute alături de cei dragi să vă aducă în suflet împlinire, iubire și multă fericire.

Sărbători binecuvântate!

Deputat Neagu Nicolae

foto N.Neagu
Iubirea, suferința, modestia și speranța sunt lecțiile pe care ni le oferă Nașterea Domnului de peste două mii de ani. Ca popor am trăit împreună iubirea și am simțit suferința despărțirii de Regele Mihai, simbol al decenței, modestiei și moralității. Tot că popor, acum aproape 30 de ierni, îi plângeam pe cei peste 1000 de români care au luptat sperând la libertate. Dacă ne vom asuma individual și zilnic lecțiile de iubire, suferință, modestie și speranță trăite ocazional în colectiv vom reuși!

Crăciunul este despre toate acestea și despre cum ne raportăm la ele, mai puțin despre cadouri și vacanțe. Cine nu are Crăciunul în suflet degeaba îl caută sub brad! Sărbători cu bine tuturor sibienilor și medieşenilor, tuturor românilor!

Constantin Șovăială, deputat PNL

CJ sovaiala (38) (Copy)
Crăciun fericit, un an nou plin de bucurii și împliniri.

Benedek Zacharie, deputat UDMR

udmr-benedek-zacharie

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Pace in suflet si mintea mai odihnita, va transmite de peste mari si tari, V.I.P-ul acestui forum, e-manuela!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicoleta din V Auriei

Acum 6 ani

baiete de la oi ... VIP-ul acestui forum sunt eu - tu esti la o distanta de ani lumina !! Stai in ocolul tau si lasa ne !! :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Tuh Lieto, las' pe altzai sa tz-o laude!...
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Fara patima judec ca PSD-ul e cancerul Romaniei si aleg intelept ce e bine: sa ne unim si sa starpim tumoarea. Fie ca centenarul sa ne aduca linistea si bucuria insanatosirii dupa aceasta boala grea. Sarbatori Fericite si la multi ani tuturor celor care traiesc cu DEMNITATE!
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 6 ani

Comunistul sef local se crede mai nou providențial! Sau un instrument al providenței! Ăștia planuiesc încă o epocă de aur unde vom fi condamnați la fericire....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus