Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

VIDEO Vicepreședintele demisionar al CJ Sibiu a izbucnit în lacrimi vorbind despre foștii săi colegi

VIDEO Vicepreședintele demisionar al CJ Sibiu a izbucnit în lacrimi vorbind despre foștii săi colegi

În alocuțiunea de final de an susținută în ultima ședință din 2017 a Consiliului Județean Sibiu, Helmuth Fleischer a izbucnit în lacrimi când a adus vorba despre angajații instituției din care tocmai a demisionat.

 

Demisia lui Helmuth Fleischer (FDGR) din funcția de vicepreședinte al CJ Sibiu a făcut obiectul ultimului punct de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului județean din această săptămână. Fleischer s-a adresat celor prezenți, scurtul său discurs făcând referire doar la aspecte pozitive.

”A fost un an destul de plin, din punctul meu de vedere trebui să mulțumesc tuturor colegilor consilieri județeni, indiferent de culoarea politică, pentru felul în care s-au pregătit și implicat și felul în care au susținut proiectele noastre. Este foarte important ca acest lucru să se întâmple, astfel încât să poată funcționa un Consiliu județean și societățile subordonate. Aceleași mulțumiri și considerația mea le am și pentru toate instituțiile subordonate și, felul în care am colaborat și felul în care fiecare și-a rezolvat în propria instituție problemele pe care le-a avut, astfel încât se va ajunge la un bilanț pozitiv la acest sfârșit de an”, a vorbit Fleischer.

Tânărul reprezentant al CJ Sibiu nu și-a mai putut reține, însă, lacrimile când a discutat despre angajații instituției. Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, a fost pregătită să întrerupă cu aplauze alocuțiunea lui Fleischer, dar acesta a continuat. ”Cred că cea mai importantă activitate, din punctul meu de vedere, este cea a colegilor din cadrul instituției Consiliului județean și toate realizările sunt, în principal, meritul lor, motiv pentru care vreau să le mulțumesc și, în același timp, să îi felicit. Îmi permit la sfârșit să vă spun că a fost o perioadă în care am avut multe de învățat, cred că am câștigat mulți prieteni. Am certitudinea că aceste relații vor continua și vă urez tuturor «Sărbători fericite!» și «La mulți ani!»”, a mai spus fostul vicepreședinte.

 O demisie simplă

Demisia înaintată de Fleischer instituției județene nu enumeră vreun motiv pentru care a fost redactată. Actul este datat de mână și conține în special mulțumiri.

”Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu începând cu data de astăzi.

Mulțumesc consilierilor județeni din cele trei formațiuni politice reprezentante în Consiliul Județean Sibiu pentru votul de încredere acordat cu ocazia constituirii CJ Sibiu în data de 23.06.2016, pentru colaborarea foarte bună pe parcursul ultimelor 18 luni și îi asigur de aceeași colaborare bună de acum încolo.

Aceleași mulțumiri doresc să le aduc colegilor din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu pentru implicarea acestora în interesul cetățenilor județului Sibiu și pentru felul cum au dat curs solicitărilor mele în calitate de vicepreședinte al CJ Sibiu”, a scris Fleischer în demisia înregistrată pe 20 decembrie 2017.

În locul lui Fleischer FDGR o va propune pe Christine Manta Klemens, fost inspector școlar general adjunct. Cel de-al doilea scaun de vicepreședinte este ocupat, în continuare, de Marcel Luca (PNL).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zexe

Acum 4 ani

Nu știam de unde vine termenul „Pipifleisch”. Acum știu, când pișă un sas ochii! :))))))))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unul

Acum 4 ani

Acum suntem ca în bancul acela când merge taranul la târg cu vacasi spune că da lapte 15 litri, e blândă, trage la jug, etc si atunci de ce o vinzi ?
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 4 ani

Saracul Helmuth - asa baiat bun - zau ca-mi pare rau de el !
Raspunde

Nicolae

Acum 4 ani

Păcat de Fleischer că era un bărbat tânăr, restul șașilor din cj sunt tare bătrâni,cam peste 60 de ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus