Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Dosar penal pentru patru medieșeni. Comercializau materiale pirotehnice

Dosar penal pentru patru medieșeni. Comercializau materiale pirotehnice

Pe numele a patru medieșeni au fost întocmite dosare penale după ce polițiștii au depistat că aceștia comercializau materiale pirotehnice fără documente de proveniență. Nu mai puțin de 2000 de astfel de obiecte au fost confiscate de polițiști. 

Joi, 28 decembrie, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a nerespectării regimului materialelor pirotehnice. Astfel,în municipiul Mediaș, au fost identificați patru medieșeni cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani care comercializau materiale pirotehnice fără documente de proveniență.

Pe numele celor patru bărbați au fost întocmite dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice, conform Legii nr. 126/1995. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 2.000 de articole pirotehnice.

Foto arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 896

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus