Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Sibienii din ”1.000 Cei mai importanți oameni din business”

Sibienii din ”1.000 Cei mai importanți oameni din business”

Au dispărut din anuarul realizat de Ziarul Financiar Ilie Carabulea, Ioan Ciolan și Ilie Vonica, cei care altă dată reprezentau județul în topul celor mai influenți oameni de afaceri din țară. Au apărut însă oameni noi și tineri: Claudiu Hila, Daniel Truică și Corin Cindrea. Se păstrează Ioan Deac și Michael Schmidt, care chiar dacă de loc nu e din Sibiu, este un apropiat al județului. Anuarul ”Who’s Who in Business România - Cei mai importanți 1.000 de oameni din economia românească”, se află la cea de-a zecea ediție, este realizat de Ziarul Financiar și este anuarul de referință al pieței media de business. ”În ultimul an, aproximativ 200 de manageri români și străini au preluat noi roluri de top management, venind la conducere într-un an de creștere economică semnificativă, bazată în special pe consum”, este una din concluziile acestei ediții a anuarului.

Claudiu Hila – referința din Sibiu

Claudiu Hila se află la conducerea Pall-ex de peste șase ani și este în această ediție a anuarului sibianul cu cel mai mult spațiu alocat în publicație. Pall-ex este lider al pieței de distribuție expres de mărfuri paletizate din România și prima de acest gen din estul Europei. ”Cu o experiență profesională de 20 de ani, el și-a început cariera în vânzări, lucrând pentru Interbrands, Danone și First Logistics & Distribution. Ulterior și-a consolidat experiența managerială în companii precum AIG Life, Eurofoam și Delamode. Din 2011 face parte din echipa care a pus bazele Pall-ex în România, ocupând funcția de general manager. În prezent, Claudiu conduce o rețea de 34 de membri transportatori, cu volume de peste 50.000 de paleți transportați lunar și 3000 de clienți activi. Pall-ex România a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro, incluzând rețeaua de francizați”, scrie în prezentarea sibianului.

Sibienii din anuar

Alți sibieni prezenți în anuar sunt Corin Cindrea, 44 de ani director general adjunct Romgaz, Ioan Deac, 68 de ani, președinte și CEO Compa Sibiu și Daniel Truică, 38 de ani, managing partner Vola.ro. Absolvent al Facultății de Știinte Economice din Sibiu, Daniel Truiscă a fondat împreună cu doi parteneri Vola.ro în 2007 și Michael Schmidt, 56 de ani, președinte Automobile Bavaria Group (născut în Brașov).

Produși de Sibiu

Universitățile din Sibiu au produs însă cel puțin patru oameni de afaceri importanți, prezenți la rândul lor în anuarul editat de Ziarul Financiar. Liviu Stoleru, 46 de ani, director general și președinte al CA Cemacon este absolvent al Universității Alma Mater Sibiu, Horațiu Țepeș, 36 de ani proprietar Bilka Steel, a urmat cursurile Facultatății de Inginerie de la Universitatea Lucian Blaga , Irina Măndoiu, 43 de ani, director general adjunct Albalact, a absolvit și ea Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, iar Arthur Popa, 40 de ani, CEO Băneasa Developments a absolvit Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

V

Acum 5 ani

de ce nucomparati cu UBB, de ex? ca tampim de ras?!
Raspunde

Wtf

Acum 5 ani

Tu ai comparat...și te-ai tâmpit !! Compari mere cu alune .
Raspunde

baba

Acum 5 ani

Toate bune si frumoase...mai putin livrarile PAllex! Isi bat joc de clienti.
Raspunde

Firma de prosti

Acum 5 ani

La ce angajati are PAllex... vai de capul lor. Lucreaza pe motostivuitoare cu sticla de alcool langa ei. Jumatate din cei care lucreaza acolo nu au atestat...
Raspunde

CHE GUEVARA

Acum 5 ani

Acesti "oameni de afaceri" se afla inca in faza acumularii primitive de capital .
Raspunde

Ioan

Acum 5 ani

Principala problema este titlul , nu are legatura cu continutul. Facultatile minunate din Sibiu !
Raspunde

Business insider

Acum 5 ani

Niciunul nu e om de afaceri, niciunul nu e dezvoltatorul vreunei afaceri ci doar manageri , angajați!! Ce merit are Cindrea ca si om de afaceri ca a fost numit la Romgaz??? O porcărie de articol , confuz și nedocumentat ca de obicei la TS!!
Raspunde

OMG

Acum 5 ani

Cenzurați comentarii care nu conțin cuvinte jignitoare doar pt ca nu va convine opinia pe care ele o exprima, și nu e ok!!! Mai ales ca va autoproclamați publicație liberă ...
Raspunde

Tepes

Acum 5 ani

Explicati cum il pune cineva ca om de afaceri bogat si de succes pe Cindrea de la Romgaz? Adica gazul se scumpeste si banii sunt tot mai multi in buzunarele lor, pe seama cetatenilor, lucrand la firme de stat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus