Marţi,
30.11.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Muzică clasică și balet la Sala Thalia, în prima zi a anului

Muzică clasică și balet la Sala Thalia, în prima zi a anului

Prima seară a lui 2018 își întâmpină iubitorii de muzică clasică cu un repertoriu format din lucrări semnate de P.I.Ceaikovski, Antonín Dvořák, Franz Schubert şi Edward Elgar. Alături de dansatorii Teatrului de Balet Sibiu, programul încununează cea de-a doua seară a Concertului de Anul Nou de la Sibiu și prima de concerte din anul 2018.

Evenimentul a avut prima reprezentație aseară, de la ora 18:00, iar în această seară va fi reluat de la aceeași oră, la Sala Thalia. Orchestra ICon Arts, alături de patru perechi de dansatori ai Teatrului de Balet din Sibiu, vor asigura o altă noapte de neuitat, prin concertul „Serenade”. Orchestra ICon Arts, alcătuită din 15 interpreţi, toţi sibieni şi membri ai Filarmonicii, va concerta sub bagheta dirijorului Werner Dickel (Germania). Coregrafia celor opt balerini va fi semnată de Aleisha Sibhoun Prodea (Noua Zeelandă).

„Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu nouă ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească un concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală.

Evenimentul face parte din seria de concerte anuale „Anotimpuri 2” desfășurate la Sala Thalia, din care Concertul de Anul Nou este evenimentul de vârf asociat sezonului de iarnă. „Anotimpuri 2” este o inițiativă a UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Biletele pentru ambele concerte au fost epuizate.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Vizi

Acum 3 ani

Slabut spectacolul. Un dirijor neinspirat, un program somnolent. Nu inteleg de ce pentru un concert de inceput de an nu sunt alese lucrari mai vesele, mai antrenante. Trupa de balet a mai salvat momentul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus