Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Un sibian a crescut porci mistreți „din greșeală”

Un sibian a crescut porci mistreți „din greșeală”

Anul trecut, un sibian a cumpărat doi porci. Însă, câteva luni mai târziu și-a dat seama că erau porci mistreți. Pe unul, l-a tăiat de Crăciun, iar pe unul îl dă spre vânzare.

La sfârșitul lunii decembrie, un sibian a pus pe un site de anunțuri mesajul conform căruia ar vinde porci mistreț. „Vând porci mistreți (scrofițe ) de aproximativ 160, 180 kg ; preț 15 lei/kg la viața”, se arată în anunțul online.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, bărbatul povestește că mai are doar un porc.

„Pe unul l-am tăiat. Are carne foarte gustoasă, adică mie, cel puțin, îmi place. Dar mai am spre vânzare unul și chiar am clienți. I-am crescut undeva lângă Miercurea Sibiului, unde au părinții mei casa, de mici. I-am cumpărat de la cineva și nu am știut că sunt mistreți. Abia după ce au mai crescut, mi-am dat seama că sunt porci sălbatici. Sunt fix ca aceia din pădure”, spune sibianul.

El mărturisește că nu a crescut mistreți până atunci și nici de acum în colo nu o va mai face. „Mai ales că acum m-am mutat la oraș”, concluzionează bărbatul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 6 ani

Ba ce prost e ala!! Sanu-si recunoasca rudele!! Ce oameni, adica.. ce mistret!! Oare e legal sa cresti animale salbatice protejate de lege??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristian Bungarzan

Acum 6 ani

La noi la Sibiu si mistretii o duc BINE!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Viorica din Teleorman

Acum 6 ani

În satul Bobohalma o familie formată din doi antropofagi si doi antropomirfi minori a crescut din eroare o familie de furnici da câmpie intr-o scorbura de alun. Ei credeau ca sunt termite melifere si asteptau sa recolteze mierea in borcane verzi. Spre surprinderea lor, malaezianul de la care cumprasera regina matcă i-a înșelat cu nonșalanță , astfel ca în loc de miere au gasit in scorbură doar rumeguș. AȘA TREBUIE SA ARATE O ȘTIRE !!!! hahahahahaha
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Acum ți-ai dat seama care au fost motivele care m-au determinat sa nu demantelez imaginea si numele ipochimenului. Am preferat sa-l las pe el s-o faca
Raspunde

Nely

Acum 6 ani

L-o pastrat pe gunthar dela ooy, dar nu pt. multa vreme. Isi va da seama ca e oaia e-manuela.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus