Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce cred sibienii despre schimbarea premierului? ”Apucăturile astea sunt de condamnat”

Ce cred sibienii despre schimbarea premierului? ”Apucăturile astea sunt de condamnat”

Întrebați ce părere au despre decizia premierului și despre schimbările prea dese din Parlament sibienii s-au arătat dezamăgiți și indignați.

„Nu am urmărit exact, vă spun doar ce am auzit, ecouri. Treaba lor, problema este că nu trebuie să spele rufele acolo la televizor. Trebuia să o cheme pe doamna Carmen Dan să discute, nu să se facă mincinoși unii pe ceilalți la televizor. Apucăturile astea sunt de condamnat, atitudinea nu coincide cu statutul lor de oameni cu pretenții, să se jignească așa. Normal că se creează opinii și păreri contradictorii. S-au învățat să apară la televizor ca să arate cât sunt de deștepți”, spune o sibiancă de 60 de ani.

„Nici o părere, sunt sătul. Eu sunt român, dar etnic german. Eu am venit în țară pentru că am copiii aici. Sunt dezamăgit și vă spun sincer, dacă mai durează mult așa, va veni și copilul meu cu familia lui în Germania. Nu se poate trăi în așa o țară, fără să știi ce-ți aduce ziua de mâine. Milionar ajungi numai dacă dai cu japca, dar eu am altă mentalitate și trăiesc altă viață în occident, față de ce e aici în țara asta. Dar te atrage, aici ești născut, aici ai familie și mai vin din când în când, dar sunt 90% dezamăgit. Nu știu viitorul tinerilor cum va fi dacă ține tot așa. Nu e de mirare că toți iau calea occidentului”, ne-a declarat un sibian, în vârstă de 65 de ani.

„A fost o surpriză neplăcută pentru mine și cred că pentru multă lume. A fost o decizie nejustificată și chiar nu cred că își avea rostul. Bălmăjelile președintelui PSD cred că nu au convins pe nimeni și e același circ pe care îl știm de un an de zile. Președintele PSD trebuia să fie demis, cu siguranță. E greu de spus ce ar trebui să se întâmple mai departe, dar cred că ar trebui să plece tot acest grup infracțional organizat. Nu cred că avem șanse de anticipate momentan. Mi se pare destul de greu în situația asta”, este de părere Ioan Moro.

„Nu sunt în temă, știu doar că nu se mai vrea ca următorul candidat să fie din PSD. Nu poate să iasă nimic bine când ei se ceartă în continuu și nu ajung nici o dată la un comun acord. Noi am pornit prost de mulți ani. Oamenii obișnuiți resimt aceste schimbări, le e foarte greu, nu pot înțelege. Nu e normal să schimbe legile când și cum vor ei”, crede un alt sibian, de 45 de ani.

„Eu nu văd să meargă treaba spre bine și noi pensionarii suntem dați deoparte cam de toată lumea. Noi, oamenii de rând, suferim cel mai mult și spre bine în niciun caz nu merge situația. Trăim doar cu speranța că va fi mai bine”, a declarat o sibiancă.

„Pentru mine este un pic un șoc, pentru că nu am putut să urmăresc evenimentele chiar atunci când s-au întâmplat și am aflat abia dimineața. Nu mă așteptam să pice premierul, ci mai degrabă președintele PSD. Acum rămâne de văzut ce urmează pentru că pe noi ne cam dau înapoi toate deciziile acestea de partid. Nu ne avantajează deloc frânarea aceasta a mersului spre bine. Personal nu cred că o să reușească să își termine mandatul, însă sunt sigur că ne-au pregătit multe șocuri și o suportăm noi totul. E greu să ajungem la anticipate pentru că sunt multe proceduri, populația nu înțelege toate procedurile și sperăm ca până la urmă să aibă mână mai bună partidul, pentru că am înțeles că nu mai propune Dragnea premierul. Vrem să vedem fapte, nu certuri și vrem să vedem că lucrurile merg spre bine”, concluzionează Claudiu Peța.

Voxpopuli realizat de Cătălina Dragomir și Andrada Vodă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus