Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

A murit Verestoy Attila

A murit Verestoy Attila

Senatorul UDMR, Verestoy Attila, a murit în această dimineață, spun surse din cadrul UDMR. Acesta se pare că avea cancer la plămâni și era internat încă din luna noiembrie într-o clinică la Viena.

Verestóy s-a născut în 1 martie 1954 la Odorheiu Secuiesc și a fost senator român în toate legislaturile din perioada 1990 - 2016, ales de fiecare dată în județul Harghita pe listele UDMR.

A fost și un important om de afaceri din România, deținând mai multe companii, printre care și societatea de administrare a investițiilor Investica Asset Management. Este cunoscut și ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața lemnului, fiind supranumit „drujba lui Dumnezeu” pentru afacerile sale cu lemn. (sursa: wikipedia)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

Comunicat PSD

Acum 6 ani

Nici o paguba. Partidul Salvati Detinutii impreuna cu tovarasii de le UdeMereu detin destui baroni nationali capabili. Votati pesedeu bey mujicilor, mai este inca de furat in tara asta!
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

...blestemul padurilor defrisate.Sper sa il urmeze in groapa si ceilalti complici cat mai repede.Nu simt compasiune fata de niste criminali indiferent de etnie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Matyas Andrei

Acum 6 ani

cine doreste moartea altuia poate el o sa urmeze...ce spui!
Raspunde

Schwartz R.

Acum 6 ani

Mai atenti tovarasi ziaristi , " drujba lui Dumnezeu " i-a spus Traian Basescu , si nu ca supranume , ci in bataie de joc ( cu indreptatire ! ) apropo de defrisarea salbatica a padurilor din Harghita si Covasna practicata de firmele acestui senator . Caz tipic de Teleorman si in zona aceea , Verestoy se imbogatea , populatia saracea dar cu ravna il votau .
Raspunde

Razvan

Acum 6 ani

Păi da, că erau oițele lui Dumnezeu, și nu supranumite ci pe bune.
Raspunde

O persoana care se si informeaza

Acum 6 ani

”Pedeapsa lui Dumnezeu” cum zicea, fie iertat, Jean Constantin in ”B.D. la munte si la mare”. Sa fi supranumit ”Drujba lui Dumnezeu” si sa mori de cancer de plamani! Cum se zice in popor: ”Dumnezeu nu da cu parul”
Raspunde

bunul simt

Acum 6 ani

Dragi forumisti, omul a murit dupa o suferunta cumplita... Fiti mai decenti!
Raspunde

bla bla bla

Acum 6 ani

sufera multi dupa el, a taiat toate padurile si acum sufera lumea din cauza alunecarilor de teren, seceta, inundatii etc
Raspunde

el

Acum 6 ani

Altul la rand...
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

M-am convis, Dumnezeu exista. Sa mori de cancer la plamani dupa ce ai distrus padurile din Harghita si Covasna, inseamna ca nimic nu este la intamplare.
Raspunde

el

Acum 6 ani

Bravooo
Raspunde

Toma

Acum 6 ani

A fost unul dintre cei mai bogati politicieni!Si a fost extrem de "iubit"!Il vor plange acum toate dealurile golase gata sa o ia la vale la o ploaie mai mare,il vor plange animalele padurii ramase sub cerul liber si gata sa dea iama prin ograzile localniciloril vor plange fostii colegi pentru care ura si iredentismul au ramas politici de stat.A fost numit "cancerul padurilor"!A "plecat" in ziua unirii;credeti ca este doar o intamplare? In rest,despre morti doar de bine!
Raspunde

cititescu

Acum 6 ani

Din respect pentru ziua de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Romane, domnul Attila s-a retras din viata publica. Definitiv.
Raspunde

Nimeni de nicaieri

Acum 6 ani

Ma intreb daca in zona mai exista lemn pt. sicriu ... ?
Raspunde

...

Acum 6 ani

Sunteti ongozitori! Omul a murit!
Raspunde

periscop

Acum 6 ani

ce forumiști UNGROZITORI !....
Raspunde

Viorel Bar

Acum 6 ani

Odihneasca-se pământul pe el !!
Raspunde

Ella Manu

Acum 6 ani

Isztenem, in taru esta nici lemnule pentru coda de the topor nu mai estem!
Raspunde

Tanisha

Acum 2 ani

Tanisha Begin A murit Verestoy Attila A murit Verestoy Attila 3482 83 Sullivan Court 83 Sullivan Court Australia Warmur VIC Australia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus