Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Echipaj ISU chemat pentru deblocarea unei uși pe Bălcescu

Echipaj ISU chemat pentru deblocarea unei uși pe Bălcescu

În jurului orei 18:00, duminică seara, un echipaj ISU a fost solicita pentru deblocarea ușii unui apartament situat pe strada Nicolae Bălcescu. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit o femeie de 75 de ani, cu probleme medicale. 

Din primele informații, se arată că femeia era conștientă, cu multiple fracturi, motiv pentru care a fost transportată la spital.

„Femeia a fost găsită de către echipajele de pompieri cu fractura atât la o mană, cât și la un picior, căzută în locuință, conștientă. A fost transportata de către Smurd la Upu”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1906

Comentarii

1 comentarii

Social

Acum 4 ani

Avem foarte multe persoane de vârsta a treia care nu au nici un sprijin, avem serviciul social al administrației, crucea roșie ai alte Asociații non profit care ar putea face echipa si sa existe o situație a persoanelor care sunt în asemenea situatii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus