Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Începutul lui februarie este destul de ofertant pentru copii și iubitorii sporturilor de iarnă. Cinefilii și iubitorii de artă teatrală au de asemenea o paletă largă de opțiuni de petrecere a timpului liber, în acest weekend, iar concertele ocupă o parte importantă din programul de sâmbătă seara. 

Vineri, 2 februarie

Distracția începe vineri pentru cei mici, de la ora 14:00, cu filmul „The Star”, la Cinema Arta. De la 16:00 este rândul celor mai mari dintre cinefili, întrucât la Cinema rulează „Maze Runner: The Death Cure”. Două ore mai târziu fie ne întoarcem în lumea copiilor, de această dată la Teatrul Gong, la spectacolul „Wanda”, de la ora 18:00, fie rămânem la Cinema, pentru că de la 18:45 este proiectat filmul „Proud Mary”.

De la ora 16:00, juniorii de la BC CSU Sibiu U13 încep seria meciurilor pe trei zile, de la Șura Mică și Sibiu.

Ne întoarcem la capitolul filme și urmărim de la ora 19:00, la Astra Film, pelicula „Soldații. Poveste din Ferentari”. Tot la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca, se joacă „Doamna de turtă dulce”.

Cinema Arta își încheie programul vineri seara cu filmul „All the Money in the World”, de la ora 21:00.

La Nordic Folk Pub, tot de la ora 21:00, începe seara de Karaoke, iar la Atrium va fi susținut un concert Aminda&Roje.

Sâmbătă, 3 februarie

Ziua de sâmbătă începe la ora 10:00 pentru cei mici, cu atelierul de creat povești, programat și pentru ora 12:00. La Teatrul Gong, copiii vor avea parte de câteva ore de creativitate și distracție. Tot aici, de la ora 18:00 se joacă spectacolul „Crăiasa Zăpezii”.

Pentru iubitorii de sporturi de iarnă, weekendul se mută la Arena Platoș, acolo unde la ora 15:00 începe concertul susținut de Jagermeister Brass Band & Wild Cats, iar de la ora 17:00 cei prezenți pot urmări competiția „Record de ture în 12 ore”.

În același timp, de la ora 17:00, la librăria Humanitas are loc evenimentul Oliver Jens Schmitt în dialog cu Sorin Radu, o discuție despre volumul „Corneliu Zelea Codreanu. Ascensiunea și căderea Căpitanului”.

De la ora 19:00, la Teatrul Național Radu Stanca se joacă spectacolul „Omul cel bun din Sîciuan”, iar la Astra Film are loc o nouă proiecție a filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”.

Seara se încheie cu Folk Night la Imperium, cu începere de la ora 21:00 sau cu un concert susținut de Dragonu AKA 47, în Aqua Pub, de la aceeași oră. De asemenea, de la ora 22:00, în Vintage Pub, are loc un concert Funky Live, susținut de Paul Panait.

Duminică, 4 februarie

Ultima zi de weekend începe din nou cu activități pentru copii. De la ora 11:00 se joacă la Teatrul Gong „Crăiasa Zăpezii”.

Seara nu mai este atât de plină de activități, însă două spectacole sunt programate din nou pentru ora 19:00. Teatrul Național Radu Stanca prezintă piesa „Iubire cu năbădăi”, iar de la aceeași oră la Astra Film are loc ultima proiecție a filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus