Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident la intrare în Șura Mică. A intrat pe contrasens

Accident la intrare în Șura Mică. A intrat pe contrasens

Actualizare 3 Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri

Actualizare 2 Un pasager din auto nevinovat condus de un sibian, în vârstă de 40 de ani, primește și el îngrijiri medicale. Traficul este blocat în continuare. Șoferul vinovat are 40 de ani și este din Constanța.

Actualizare.  Un șofer care circula spre Șura Mică dinspre Sibiu a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Accidentul a avut loc pe DJ 106 B, la intersecție cu DN 7H. Șoferul vinovat primește în aceste momente îngrijiri medicale la fața locului. Traficul este blocat total între Sibiu și Șura Mică.

Știre inițială. Un accident rutier a avut loc la intrare în localitatea Șura Mică, luni seara, în jurul orei 22,  transmite ISU Sibiu. Două mașini sunt implicate în accident, iar din primele informații două persoane sunt rănite, conștiente. foto Info Trafic Sibiu/Stirea se actualizează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus