Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

FOTO-VIDEO Protest în Piața Mare. ”DNA să vină să vă ia!”

FOTO-VIDEO Protest în Piața Mare. ”DNA să vină să vă ia!”

Câteva zeci de sibieni au ieșit duminică seara în Piața Mare, unde protestează împotriva guvernului, cerând ”justiție și fiscalitate coerentă”.

Oamenii au început să se adune în jurul orei 18:00, însă numărul acestora nu a fost unul însemnat. Ei au scris pe jos cuvântul #REZIST și au scandat: ”DNA să vină să vă ia”, ”Nu suntem o nație de hoți”, ”Hoții, hoții!”.

Dintr-un difuzor s-a auzit constant muzică și cântece cu îndemnuri patriotice.

În jurul orei 18:54 protestatarii au pornit într-un marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

27990821_1578303168885741_571506200_o

Ce nemulțumiri au protestatarii:

„1. Vrem ca Justiția să rămână independentă; prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției! 2. Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală! 3. Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice! 4. Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalități normale și coerente! 5. Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege și legilor menționate anterior! 6. Vrem demnitate, transparență și competență din partea persoanelor cu funcții publice!”, se arată pe Facebook.

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Laura Ghibu

Acum 3 ani

Mult respect veteranilor maratonului civic. Acum trebuie sa începem organizarea! Lupta continua numai dacă ne batem cu arme egale. Trebuie sa ne organizam in jurul unui tel comun și sa ne alegem un leader. Eu propun Platforma 100. Voi ce propuneți?
Raspunde

sandy-bella

Acum 3 ani

eu propun sa mai luam o punga de popcorn si sa ne tavalim de ras la comedia: #rezist pe platforma 100 :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

SOROS George

Acum 3 ani

..ne am lamurit si cu voi - mergeti acasa in cotetele voastre ! Nu sunteti in stare de nimic - no vai de curu vost !
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Nedumerire : cum sa cer conservarea “ Justiției “intr -o țară in care s-a furat la vedere -consemnat in presa timpului -fără ca poliția , SRI , parchete , judecatori sa juguleze fenomenul ? E clar ca trebuie resetat sistemul ; se poate face doar prin alegeri , in condițiile apariției unei noi structuri ( fără legături cu actualii ...) . România 100 poate fi o soluție dacă învață din gafele nontehnocraților ! Altfel rămânem cu strada ! ( vezi și zecile de milioane € dispărute din firmele sibiene !)
Raspunde

Unu

Acum 3 ani

Care DNA? Cel reprezentat de indivizi gen Portocala? Da Alzara 1918, asa este, institutiile care ar fi trebuit sa apere legea a facut exact invers. Au facut si fac jocuri politice in functie de interes și de unde au de lins!
Raspunde

sandy-bella

Acum 3 ani

Frateeee, da ce de lumeee...asa ceva nu am mai vazut! Cata frunza si iarba... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

Neli Bungarzan

Acum 3 ani

Portocala sa vina sa va ieie!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus