Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

75.000 de lei pentru organizarea Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

75.000 de lei pentru organizarea Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Muzeul ASTRA a primit 75.000 de lei de la Administrația Fondului Cultural Național, pentru a organiza cea de-a 23-a ediție a Olimpiadei „Meşteşuguri artistice tradiţionale”.

Finanțarea a fost alocată pe aria tematică Proiecte de Tip Festival cu Caracter Repetitiv, Muzeul ASTRA a obținut o finanțare în valoare de 75.000 lei.

,,Proiectul este parte integrantă a programului de revitalizare şi recuperare pentru cultură a patrimoniului imaterial derulat de Muzeul ASTRA şi urmăreşte conştientizarea populaţiei şcolare asupra valorilor perene ale civilizaţiei populare româneşti, îmbogăţirea talentului şi a aptitudinilor celor care cu pasiune se apleacă asupra acestora, urmărind dezvoltarea abilităţilor practice de a produce valori de artă populară autentică.”, a declarat Elena Găvan, muzeograf Muzeul ASTRA.
Ajunsă la cea de a 23-a ediție, Olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale” se va desfășura, conform regulamentului, în zilele de 27-29 martie 2018, faza județeană, la Biblioteca Județeană ASTRA, iar între 24 și 29 iulie 2018, faza națională, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus