Sâmbătă,
08.08.2020
Partial Noros
Acum
29°C

Turcan, acuzată de PSD că a stat permanent în spatele mișcării ”Vă vedem”

23 Februarie 2018 19:34

Turcan, acuzată de PSD că a stat permanent în spatele mișcării ”Vă vedem”

Social-democrații sibieni susțin printr-un comunicat de presă transmis astăzi că ”acum este clar pentru toată lumea că acţiunea din faţa sediului PSD din Sibiu este una orchestrată politic”, se arată în comunicat. ”În sfârşit, cei care au stat în tot acest timp în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu” s-au arătat! Doamna Turcan nu a mai rezistat şi a ieşit în mijlocul grupului de protestatari care s-a instalat de câteva luni în faţa sediului PSD din Sibiu şi pe care, în mod evident, până acum l-a manevrat din umbră. Acum este clar pentru toată lumea că acţiunea din faţa sediului PSD din Sibiu este una orchestrată politic, mai ales că, de-a lungul manifestaţiilor, au luat parte la acţiunea de protest importanţi lideri locali ai partidului de opoziţie PDL-PNL. Atunci când sibienii de bună-credinţă şi-au dat seama că sunt manipulaţi şi au încetat să mai participe la această mascaradă, oamenii politici, care până atunci au fost păpuşari şi au stat în umbră, s-au văzut nevoiţi să iasă în faţă, în încercarea disperată de a da puţină “greutate” acţiunii deja eşuate. A fost un ruşinos gest de laşitate faptul că s-au ascuns în spatele altora atâta timp, dar suntem obişnuiţi cu acest tip de politică caracteristică fostului PDL. Ştim că sibienii de bună-credinţă nu au uitat cât de mult rău le-a făcut PDL-ul, unde lideri au fost Bercea Mondialu, Turcan, Videanu, Udrea, Cocoş etc”, scrie în comunicatul de presă.

 

Social-democrații fac și o asociere între un coș de gunoi, inscripționat cu simbolul mișcării de protest și Raluca Turcan. ”În ultimele luni, la mişcarea de protest din faţa sediului PSD din Sibiu au luat parte, pe rând, membrii PDL-PNL din a doua linie. De exemplu fostul prefect PDL-ist Cristian Roman, actualmente propulsat de conducerea Consiliului Judeţean Sibiu la şefia Spitalului de Pneumoftiziologie, deşi studiile nu îl recomandă pentru un asemenea post unde câştigă un salariu scandalos de mare comparativ cu veniturile sibienilor de rând. Astăzi a venit şi rândul doamnei Turcan (instruită la Moscova unde, să nu uităm, şi-a făcut studiile) să arate cine sprijină de fapt şi cine se află în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu”. Pe lângă faptul că în faţa sediului PSD cei de la mişcarea “Vă vedem din Sibiu” şi-au inscripţionat însemnele, în mod total neinspirat, pe coşul de gunoi din zona unde protestează, prin apariţia lui Turcan această mişcare, a fost simbolic aruncată la groapa de gunoi. Acum, după ce avem dovada clară că în spatele mişcărilor #REZIST şi “Vă vedem din Sibiu” se ascund asemenea personaje, pentru noi aceste mişcări reprezintă subiecte care nu mai merită atenţie”, se mai arată în comunicatul transmis de social-democrați.

 

”PSD îşi va continua politicile care au asigurat bunăstarea cetăţenilor, politici care, conform statisticilor Comisiei Europene, au dus România pe primul loc în Europa la creşterea economică”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Gigi

Acum 2 ani

Ce jalnici sunt pesediștii ăștia. Băi băieți, daca va adresați alegătorilor ca si cum ar avea doi neuroni si pun botu' la scenarii de-astea de film de mâna a treia nu câștigați nimic, ba din contră.
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Prin cumunicatele astea de doi lei ei se adreseaza alegatorilor LOR care chiar au "decat"doi neuroni
Raspunde

Vivi dragan

Acum 2 ani

Vedeti de ce la alegeri în Sibiu PSD ia cam 10% ? Păi cu asemenea analfabeti care dau comunicate cam cât vor sa ia. Si apropo nu mai plătiti postaci că oamenii din Sibiu nu au intelectul celor din Teleorman.
Raspunde

Sibian

Acum 2 ani

Gunoaie la gunoi! Oare o fi trimis-o Soma ?
Raspunde

SOROS

Acum 2 ani

Asta imi place la voi - nu pricepeti nimic de politica - dar latrati ca cainii turbati in frunte cu moldoveanca voastra "blonda " - unde nu este nu poti sa ceri mai mult !! "
Raspunde

???

Acum 2 ani

Pai nene Soros, nu mai esti tu ala din spatele miscarilor de protest?
Raspunde

Adevar

Acum 2 ani

Ha ha.infractorii din psd au mai descoperit un inamic.hotilor demisia cu tot pardidul.....si luati si pe cei din pnl si udmr
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Hai, bai, ma lasi? Parca PSD Sibiu nu ar stii f bine dupa atatea luni exact cine-s oamenii din fata sediului lor. Vin cu atacuri de-astea de 2 lei. N-au nici o legatura cu Turcan sau partide sau Soros, sunt sibieni care vor o viata mai buna pentru ei si copiii lor. Plata vine la alegerile urmatoare. 10% e mult...
Raspunde

Cosul de gunoi

Acum 2 ani

Ce-aveti cu mine?
Raspunde

Teo

Acum 2 ani

Marionetele grupului infractional din fruntea psd,in schimbul unor privilegii si functii bine platite din bani publici,denatureaza realitatea,dezinformeaza ,fiind in stare sa scoata Romania din Europa doar pentru a-si atinge obiectivele.
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 2 ani

Asta si este adevarul. Plateste participantii cu 50 de lei/persoana, respectiv 30 de lei daca esti insotit de un cuț* (pentru votantii PSD - asta vine 30 de lei per caine). *nu conteaza marimea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus