Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șofer de 19 ani cu trei dosare penale în câteva ore: și-a zdrobit mașina după ce l-au prins băut la volan

Șofer de 19 ani cu trei dosare penale în câteva ore: și-a zdrobit mașina după ce l-au prins băut la volan

Un sibian de doar 19 ani nu a învățat nimic din dosarul penal întocmit pe numele lui de polițiștii care l-au prins băut la volan. Câteva ore mai târziu a provocat un accident.

Tânărul de 19 ani este din satul Racovița și a fost oprit de polițiștii rutieri sâmbătă dimineața, în jurul orei 01:45, pe strada Unirii din orașul Tălmaciu. Oamenii legii au descoperit că tânărul era băut, la testare rezultând0,83 mg de alcool la litrul de sânge. "Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Permisul de conducere i-a fost reținut, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație", arată polițiștii sibieni într-un comunicat de presă.

Tânărul nu a învățat nimic din această experiență, așa că s-a urcat din nou la volan după ce a crezut că și-a încheiat socotelile cu polițiștii. Nu a apucat bine să iasă din Tălmaciu spre direcția Boița, că a și produs un accident, intrând pe contrasens unde s-a izbit de o autoutilitară care circula regulamentar. Din fericire, singurele pagube au fost cele materiale. "Testat din nou alcoolscopic, rezultatul șoferului vinovat a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului s-a întocmit un nou dosar penal, de această dată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului", mai arată polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adrian

Acum 6 ani

Politie de 2 lei. Ieri au prins 3 tineri fara permise , fara numere la masina si care au fost prinsi la diferente de 15 min intre ei. Pai asta a produs accident si putea sa ucida alta persoana. Ieri, ceilalti nebuni puteau sa dea peste un copil pe strada. Aia de ieri ca si asta trebuiau retinuti 24 de ore cat aveti temei legal pentru retinere. Cel putin atat. Si dupa vedeati daca le da mai mult de atat sau nu, un judecator
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus