Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident cu trei victime, pe Dealul Dăii. Trafic alternativ | Video

Accident cu trei victime, pe Dealul Dăii. Trafic alternativ | Video

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază, pe Dealul Dăii, pe strada Ștefan cel Mare. Șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. 

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate de către șoferul autoturismului care circula spre Sibiu, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Acesta a pierdut cobtrolul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului au rezultat trei victime rănite ușor, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Toate cele trei persoane sunt din microbuz. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

În microbuz se aflau patru persoane, respectiv trei pasageri plus șoferul. Autoturismul era condus de o femeie de 27 de ani din Roșia.

Traficul se desfășoară alternativ.

Știre în actualizare. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus