Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

S-a reluat alimentarea cu apă în localitatea Sadu

S-a reluat alimentarea cu apă în localitatea Sadu

Actualizare 2. Aducțiunea a fost remediată în jurul orei 21:00 după care au fost începute manevrele de umplere și punere sub presiune a conductei. La ora 4:00, în această dimineață, toți locuitorii din Sadu aveau apă la robinete.

Actualizare. Este vorba de o conductă de dimensiuni mari, din oțel, cu diametrul de 1200 mm.

Conform reprezentanților Apă Canal, a fost efectuată săpătura în zona avariei și sunt pregătite bucățile de conductă ce vor fi sudate. Reluarea furnizarii va avea loc conform estimării inițiale, respectiv duminică dimineața.

Aproximativ 2500 de persoane au fost afectate de sistarea alimentării cu apă.

conducta sadu (1)

Știre inițială. Locuitorii din Sadu au rămas azi noapte fără alimentare cu apă din cauza unei avarii produsă la aducțiunea Sadu-Cisnădie, în zona Tocile.

În momentul de față a fost sistată furnizarea pentru consumatorii din localitatea Sadu. Aducțiunea avariată alimentează cu apă Uzina Sibiu Sud, cea care asigură apa potabilă orașului Cisnădie și comunei Rășinari. Printr-o serie de manevre specifice, Uzina Sibiu Sud este acum alimentată din sursa Gura Râului, astfel încât Cisnădia și Rășinariul nu au de suferit pe urma avariei de noaptea trecută.

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și se estimează că defectul va fi remediat în această seară iar mâine dimineață locuitorii Sadului vor avea apă la robinete, transmit reprezentanții Apă Canal.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 967

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus