Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un stâlp, pe Alba Iulia

Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un stâlp, pe Alba Iulia

Un șofer care circula spre centru a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp, în această seară. Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu Vasile Cârlova. 

În curba la stânga, șoferul care era singur în mașină nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe partea dreaptă, transmite Poliția Sibiu. Șoferul, un bărbat de 30 de ani din Dolj, este rănit dar conștient.

Conform polițiștilor, bărbatul avea o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu sunt probleme de trafic.

accident masina stalp accident masina stalp

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Popi

Acum 6 ani

Politia ar trebui sa faca controale severe !!! Se pare ca doar cei care fac accidente sunt verificati ... cand e prea tarziu ... probabil si legile sunt permisive , amenzi mici ...
Raspunde

el

Acum 6 ani

Dj, alcool, o fi BMW! Parca se lauda unul VL Ionut ca BMW is rezistente!
Raspunde

xyz

Acum 6 ani

E "doar" un Rover.
Raspunde

Adrian

Acum 6 ani

Saracul. Drumarii sunt de vina. Propun pedepsirea lor. El saracutul nu era nici baut si nu avea viteza deloc. Leprele astea care conduc printre noi ar trebuii drastic pedepsiti . Abia astept sa intre odata noul cod rutier in vigoare. Cu puscarie cat duce pentru alcoolisti si triplarea amenzilor. Etc. Nu exista zi sa nu prinda politia cate un alcoolist la volan.
Raspunde

Cosmin

Acum 6 ani

-1 oltean na mare paguba
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

da da rezident in sibiu zic unii
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Adevarata problema: stalpii sunt pusi prea aproape de drumuri si sosele. La fel si pomii. Sunt foarte greu de ocolit si pentru ca sunt desi. Nu vedeti ca aproape in fiecare zi se distrug masini fie in stalpi, fie in pomi.
Raspunde

SanalSosyal

Acum 6 ani

Va mulțumesc mult! Marius Daea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus