Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Adriana Săftoiu: ”E exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia”

Adriana Săftoiu: ”E exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia”

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a scris într-o postare pe contul său de Facebook, că este "exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia”. Ea spune că îi pare rău de toţi cei care “acceptă greu că nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte.” Ea a făcut aceste afirmații în contextul achitării președeintelui PNL, Ludovic Orban. "..acum, sincer... după achitarea lui Ludovic Orban, mi se pare cam exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia, să renunţe la orice funcţie. Căci, iacă, renunţă, stă doi ani (caz fericit), şanse mari ca relaţiile lui personale, cariera lui să meargă la vale. Şi apoi e achitat”, a scris Adriana Săftoiu pe contul său de Facebook.

Ea spune că toată lumea are prezumţia de nevinovăţie până la sentinţa finală şi că îi pare rău de faptul unii “acceptă greu că nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”. "Drept urmare, până la sentinţa finală, oricine are dreptul la prezumţia de nevinovăţie şi lăsat în pace. Nu ştiu cine a fost procurorul în cauză, dar el nu a devenit <<celebru>>, nu a fost pus în luminile rampei, nu a fost arătat cu degetul. Îmi pare rău pentru toţi cei care acceptă greu că nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”, a mai scris deputatul PNL.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost achitat în dosarul în care a fost acuzat de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite pentru că i-ar fi cerut omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu 50.000 de euro pentru finanţarea campaniei sale electorale pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost pronunţată luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi este definitivă.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus