Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Casa de Cultură a Studenților anunță înscrierile pentru concursul ”Lirismograf”

Casa de Cultură a Studenților anunță înscrierile pentru concursul ”Lirismograf”

Casa de Cultură a Studenților Sibiu anunță o nouă ediție a Concursul de Creație Literară ”Lirismograf”, dedicat tinerilor scriitori romȃni.

A XVIII-a ediție a concursului organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, pasionați de literatură, cu o aplecare specială spre actul de creație literară. Cele mai bune lucrări primite la concurs vor fi publicate ȋn Antologia Conexiuni 2018, iar autorii acestora vor primi prin poștă un exemplar al Antologiei.

Concursul este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie,  critică literară,  iar tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 15 martie 2018. Detaliile concursului se regăsesc pe www.casastudentilorsibiu.ro și www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

”An după an, calitatea prestației literare este din ce ȋn ce mai rafinată, rȃndurile scrise de tinerii participanți au atins un apogeu ȋn cadrul procesului de afirmare a identității și a sentimentelor cotidiene amplificate de arderile  interioare specifice vȃrstei. Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus