Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
1°C

TSTV Nicolae Neagu. Mesaj pentru PSD Sibiu: ”Să le dea Dumnezeu sănătate, dar nu și câștig politic”

TSTV Nicolae Neagu. Mesaj pentru PSD Sibiu: ”Să le dea Dumnezeu sănătate, dar nu și câștig politic”

Deputatul liberal Nicolae Neagu, prezent într-o emisiune Turnul Sfatului TV, a vorbit și despre schimbările din cadrul organizații județene a PSD. Parlamentarul susține că ieșirile publice violente din ultima perioadă sun cauzează din nevoia noii echipe de a se legitima politic. ”Au făcut o chestiune în care li se legitimeze autoritatea în propriul partid cu o țintă viitoare.  Ținta viitoare e: dacă se descurcă președintele Trif, ne descurcăm și noi. Au ajuns la un nivel pe care nu i-l recomand”, a spus Neagu. El susține că i-a recomandat Ralucăi Turcan să nu intre în dialog cu organizația PSD Sibiu. ”Am și făcut recomandare să iasă din dialogul politic și să intre în matca normală. Să le dea Dumnezeu sănătate, dar nu și câștig politic. S-ar putea să conteze, dar numai pentru ei, dar ei sunt din ce în ce mai subțiri. S-ar putea ca numărul să se păstreze constant, a plecat Cindrea, a venit Trif. S-ar putea ca număr să fie la fel, dar ca și calitate sunt subțiri”, a mai spus Neagu.

Deputatul și-a amintit și de dialogurile pe care le-a avut cu fostul lider al PSD Sibiu, Ioan Cindrea, în perioada în care și el era președinte de organizație.  ”Nu am ce regreta (n.r. dialogul politic cu Ioan Cindrea). Știu că e în viață, e profesor (n.r. Ioan Cindrea). Eu mi-am făcut treaba. Dacă și dânsul consideră că și-a făcut treaba, trebuie să-l întrebați. Au fost și replici acide, multe dincolo de ce ar fi trebuit să se întâmple, în perioada 2000-2008. Dacă cumva a fost vina mea că din opoziție am lătrat prea mult, am și eu o vârstă, decât că mai repede a fost atitudinea domniei sale, dovadă că ce s-a întâmplat pe mandatul de președinte de Consiliu Județean”, a mai spus Neagu.

Despre posibila candidatură a sa pentru un loc în Parlamentul European și despre zvonurile cu privire la candidatura lui Klaus Iohannis pentru președinția Consiliului Europei, puteți vedea aici:

https://youtu.be/5oY12JUWxjY

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

herr direktor!una mica si s-a vindut metalcar!atunci ce erati?pdl?
Raspunde

Larissa Vuica

Acum 4 ani

Mare, imensa, enorma valoare locala si grohaitorul asta ciorditor! Sibiul a dat tarii doar somitati de talie mondiala: Cazan, Neagu, Pop, Carabulea, toti numai valori!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus