Sâmbătă,
26.09.2020
Innorat
Acum
22°C

Neagu, posibil candidat la europarlamentare. ”Trebuie să fie o persoană care să cunoască această activitate”

18 Martie 2018 12:57

Neagu, posibil candidat la europarlamentare. ”Trebuie să fie o persoană care să cunoască această activitate”

Deputatul PNL Nicolae Neagu a vorbit într-o emisiune Turnul Sfatului TV despre posibilitatea de a deveni candidat pentru alegerile europarlamentare. În opinia lui, PNL Sibiu ar trebui să aibă un loc eligibil pentru europarlamentare, iar în situația în care Raluca Turcan, președintele organizației, nu va dori să candideze, atunci ar fi nevoie de un om politic implicat în problemele ce țin de Uniunea Europeană. ”Eu sunt vicepreședinte a comisiei comune în pregătirea chestiunii legislative pe perioada în care avem președinția. Intru în foarte multe chestiuni care vor ocupa agenda legislativă, pentru că acest consiliu UE are un caracter politici legislativ marcant”, a spus Neagu.

În opinia lui, selecția candidaților trebuie să urmeze toți pașii instituționali, interni. ”Mi se pare normal, fiind un om vechi în partid, care a fost o perioadă de timp și președinte a unuia dintre aceste partide, să lăsăm lucrurile să se desfășoare și în forma lor firească, până la dezbatere. Trebuie să vedem și poziția președintelui organizației județene, a actorilor politici importanți și opinia organizației față de new-entry, față de cei care ar putea fi promovați. Dacă ar fi să vă spun o poziție pe care o voi avea este aceea că europarlamentarismul, trebuie să fie și un statut, nu numai o dorință. Trebuie să aibă o încărcătură a job-ului în sine. Trebuie să fie o persoană care să cunoască această activitate, trebuie să-l recomande așa ceva și care trebuie să facă ceea ce pregătim. Până în 2019, până la europarlamentare trebuie să deschidem președinția Uniunii Europene”, a mai spus deputatul.

Alegerile europene sunt prevăzute să se desfăşoare în perioada 23-26 mai 2019.

https://youtu.be/5oY12JUWxjY

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

junker rade cite un CONIAC in fiecare dimineata(surse -presa) neagu va rade la bruxelles cite 3 rachiuri dimineata si alte ltarii dupa masa-seara ca bani din vinzarea metalcar are!traseist politic
Raspunde

No noob

Acum 2 ani

Sunt votant PNL de când ma știu , cred ca e timpul ca dvs domnule Neagu și Mircea Cazan sa faceți un pas in spate, un exit chiar și sa lăsați pe alții .... Dacă o sa va văd din nou pe liste , sigur nu o sa mai votez partidul dvs, și cunosc câteva sute de persoane care gândesc ca mine!
Raspunde

pan

Acum 2 ani

un slabanog de-l ia vantu', lesinat, supt ca un matzu de prea multe excese; l-ar pune jos, la tranta, si-o muiere, ca-i putred sugaciu si lipsit de minime puteri fizice. in cap, nimic... vid. crierele, mic, alb si neted... nu stie sa faca nimic util, dar absolut nimic. vorbitor de vorbe goale, un tonomat. un mort-viu, vorba bosorogului besinos de nea nan, comunistoidu' de i-o fost baci mumiei.
Raspunde

Horea

Acum 2 ani

Cred că alt partid vă va lua fața la Sibiu, dacă nu dați la o parte guzganii bătrâni. Dar nu prea văd șanse să vă reformați. Nici nu ai cum când la alegerile interne contează cine numără, nu cine votează.
Raspunde

Lotrin Fanescu-Miscolci

Acum 2 ani

Dl. Neagu este o valoare tipic sibiana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus