Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Un consilier local continuă ”meciul” Prefectură – Cisnădie. ”El vorbește de fosile și dinozauri?” FOTO VIDEO

Un consilier local continuă ”meciul” Prefectură – Cisnădie. ”El vorbește de fosile și dinozauri?” FOTO VIDEO

Consilierul local PMP din Cisnădie, Vasile Lepșa, a organizat la Sibiu o conferință de presă în care a adus o serie de acuzații primarului orașului, Gheorghe Huja. Atacul consilierului vine după seria de comunicate de presă transmise de Primărie Cisnădie și Instituția Prefectului.

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, a emis în urmă cu două zile un comunicat de presă în care lansează acuzații grave la adresa a doi funcționari importanți din județ: arhitectul șef al județului, Corneliu-Eugen Drăgan, și directorul executiv al Instituției Prefectului, Roman Eugen. Pe primul îl acuză de blocarea nejustificată a unui proiect pentru Cisnădie, iar pe cel de-al doilea de “cârdășie cu Carabulea“, fapt care ar împiedica retrocedarea unor terenuri către cisnădieni.

Instituția Prefectului a reacționat, explicând faptul că nu a obstrucționat procesul de reconstituire a dreptului de proprietate în favoarea persoanelor îndreptățite din orașul Cisnădie, ci, dimpotrivă, a făcut tot ce este legal pentru realizarea acestui obiectiv.

Vasile Lepsa PMP Cisnadie (4)

De această dată, consilierul local îl acuză pe Huja spunând că Instituția Prefectului a reclamat în contencios-administrativ mai multe hotărâri aprobate de Consiliul Local Cisnădie. ”Primarul Huja Gheorghe e obișnuit ca pe lângă orașul meu, mașina mea de asfalt, bradul meu, echipa mea de handbal, se pare că încearcă și își dorește un Consiliu Județean al meu, sau de ce nu prefectura mea. E de neconceput ca un primar să atace funcționarii din instituțiile menționate anterior care au obligația să vegheze la respectarea legii, numindu-i fosile sau dinozauri, deoarece acest primar nu este în măsură să dețină competențe de a verifica și a analiza deciziile unor oameni care prin natura funcției sunt obligați să ia măsurile legale atunci când se constată că nu se respectă legea”, a spus consilierul.

Vasile Lepsa PMP Cisnadie (2)

Vasile Lepșa i-a transmis primarului Huja că nu e cazul să vorbească despre dinozauri și fosile. ”În Consiliul Local Cisnădie sunt trei primari în funcție și alți șase consilieri care au patru mandate. Eu sunt singurul consilier are-l mai trag de mânecă pe el sau pe consilierii locali. Eu nu mi-aș permite să vorbesc de dinozauri și fosile, atâta timp cât în Cisnădie din 2004 e aceeași echipă”, a mai spus Lepșa.

Declarațiile primarului le puteți urmări aici:

https://youtu.be/_uSKofyuBns

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus