Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Actor sibian joacă alături de Armand Assante în ”The Wanderers”.  S-a filmat și în Sibiu și Biertan VIDEO

Actor sibian joacă alături de Armand Assante în ”The Wanderers”.  S-a filmat și în Sibiu și Biertan VIDEO

Actorul Teatrului Radu Stanca, Pali Vecsei, apare într-un film despre vampiri, filmat în Sibiu, București, Sighișoara, Sinaia și Bacău. Capul de afiș al filmului intitulat ”Vânătorul de Spirite - The Wanderers” este actorul Armand Assante, iar filmul va apărea în cinematografe din 20 aprilie. În județul Sibiu, mai multe filmări s-au făcut în municipiu, dar și la Biertan, iar restul filmărilor s-au făcut în București, Sinaia (Pelișor), Dofteana (județul Bacău) și Sighișoara. ”A fost o surpriză să aflu ca joc cu el, mai ales că o să am scene, secvențe cu el. Nu a fost greu! A fost plăcut și chiar amabil, prietenos. Chiar m-a ajutat la câteva replici în engleză. E un partener adevărat și apropiat, fără fițe sau pretenții exagerate, cum se aude despre anumiți actori sau vedete din Los Angeles”, spune actorul sibian, legat de acest film în presa locală din Alba.

https://youtu.be/V4YoIbN0TPU

Castelul Ghika de la Dofteana, construit in stil Italian la sfârșitul secolului al XIX-lea drept reședință pentru vânătoare este unul dintre personajele cheie din filmul Vânătorul de Spirite cu Armand Assante și Răzvan Vasilescu în rolurile principale. În film, castelul este proprietatea unui dandy neamț care este omorât de o femeie misterioasă, împreună cu toți prietenii săi, iar după moartea acestuia, clădirea este bântuită. Assante vine să înțeleagă ce se întâmplă în aceasta clădire. Așa se face că o parte importantă din filmări a fost realizată în acest castel și în grădina lui. Pentru ca totul să arate impecabil, echipa de producție a zugrăvit o parte din interioare, cu mare atenție pentru a respecta designul inițial. Pentru film a fost construită și o bucătărie care a rămas a castelului și poate fi vizitată.

avatar-montaj-pali-vecsei

Pali Vecsei are peste 50 de roluri la Teatrul Național Radu Stanca, jucând sub coordonarea unor regizori precum SIlviu Purcărete, Gabor Tompa, Mihai Mănuțiu, Dragoș Galgoțiu, Radu Nica și alții. A strâns până acum și patru apariții în filme: „Undeva la Palilula”, regia: Silviu Purcărete – rol: Pişta Hertzog, 2010; „Cocoşul decapitat”, regia: Radu Gabrea – rol: Paracliserul, 200, „Gino Bartali L’intramontabile”, regia: Alberto Negrin, 2006 și ”Vânătorul de Spirite”, care va apărea în cinematografe în această lună.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

lol

Acum 5 ani

Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus