Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

Mesajul de Paști al deputatului Benedek Zacharie

Mesajul de Paști al deputatului Benedek Zacharie

În timp ce pentru unii dintre sibieni sărbătoarea pascală a adus lumina Învierii Mântuitorului, pentru majoritatea locuitorilor județului aceasta se apropie în pregătiri specifice.

Prin urmare, fie că sărbătorim la aceeași dată, fie că cinstim una din cele mai mari sărbători creștine în zile diferite, vă doresc să ne amintim că semnificația Învierii rămâne aceeași: una care ne aduce nădejdea mântuirii și una care ne luminează spiritul. Indiferent de momentul în care sărbătorim învierea lui Iisus Hristos, valorile creștine pe care le celebrăm rămân aceleași: dragostea și respectul față de semenii noștri, bucuria de a prețui împreună o lume mai bună.

Dragi sibieni, vă doresc să aveţi un Paşti liniştit, în care să găsiți din plin momentele de a vă bucura de timpul petrecut alături de cei dragi, în mijlocul unei comunități care să prospere atât spiritual, cât și material.

Urez tuturor creştinilor „Sărbători fericite!” și Hristos a înviat!

Paşti Fericit! Frohe Ostern! Kellemes húsvéti ünnepeket!

Deputat UDMR, Benedek Zacharie

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus