Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Liberalii sibieni au semnat petiția “Fără penali în funcții publice”

Liberalii sibieni au semnat petiția “Fără penali în funcții publice”

Mai mulți membri ai PNL Sibiu, în frunte cu prim-vicepreședinta organizației, Daniela Cîmpean, au semnat astăzi petiția cetățenească “Fără penali în funcții publice”, inițiată de către colegii din USR și FDGR. ”Partidul Național Liberal susține ideea că viitorul nostru și al copiilor noștri nu trebuie să fie hotărât de aleși care se fac vinovați de fapte penale și, mai mult decât atât, a și făcut pași concreți pentru a o pune în aplicare. Prin statutul PNL s-a stabilit că aleșii, împotriva cărora s-a început urmărirea penală, pierd sprijinul politic al partidului iar cei condamnați penal definitiv pierd și calitatea de membru de partid.

Aceste reguli s-au aplicat deja la alegerile din anul anul 2016 și am fost nevoiți să renunțăm la candidați cu experiență administrativă, apreciați de comunitate, mulți fiind realeși din calitate de candidați independenți”,  anunțat Cîmpean pe pagina sa de Facebook.

30707638_1592759774111603_3076199381490204672_oSe strâng în continuare semnături pentru această petiție într-un cort amplasat în fața Magazinului Dumbrava și la sediile FDGR și USR din municipiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 5 ani

Au si ei penalii lor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus