Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Picnic pe dealul Gușteriței, de 1 mai. Primul Oltenia Brunch organizat de asociația My Transylvania

Picnic pe dealul Gușteriței, de 1 mai. Primul Oltenia Brunch organizat de asociația My Transylvania

Echipa Transilvanian Brunch & My Transylvania anunță brunch-urile pregătite pentru luna mai, organizând în premieră și un Oltenia Brunch, în județul Gorj.

Astfel, marți, 1 mai,  pe  dealul Gușteriței, de la ora 14:00 va avea loc un picnic, Craft Food, Nature & Music, organizat împreună cu Syndicat Gourmet, The Hipodrome of Music și The Chocolates of Life în parteneriat cu Urbana SA Sibiu și berea artizanală 1717. Picnicul este organizat sub forma unui bufet cu produse locale și de sezon la care se adaugă un voucher pentru un pahar de bere artizanală la draft și trei mici la fel de artizanali. Organizatorii îi roagă pe cei care vor să participe să aducă pături pentru șezut în iarbă. Picnicul va avea loc după o drumeție sau o ieșire cu bicicleta pe traseele marcate de Tura-in Natura. Plecarea în tura de biciclete este la ora 12:00 de la intrarea în curtea bisericii evanghelice Gușterița.

Sâmbătă și duminică, în 5 și 6 mai, în Sibiu, de la ora 12:00, este organizat un CineBrunch - cinema de artă, dar și un brunch delicios, cu bunătăți tradiționale locale. Asociatia My Transylvania e „vinovată” pentru bucatele alese, iar Sala Oglinzilor din Forumul German Sibiu e spațiul- gazdă al acestei experiențe inedite. Intrarea este 40 lei/persoană și include vizionarea filmului, gustări și băuturi. Rezervările se fac la http://estefilm.ro/cinebrunch/

În 12 mai, în Rotbav,  la ferma Câțean, în județul Brașov, puteți încerca o vizită la stână, cu degustare de brânzeturi și brunch. Adresa este str. Principala 137, Rotbav 507067.

Primul Oltenia Brunch va avea loc la Novaci, în Oltenia de sub Munte, tot în 12 mai, la familia Ungureanu, în localitatea Pociovaliștea nr. 773, județul Gorj. Evenimentul începe de la ora 11, iar potrivit organizatorilor programul se desfășoară în jurul colecției etnografice și meșteșugurilor.

"Evenimentele noastre nu au un scop patrimonial ci de promovare a patrimoniului imaterial iar participarea se face contra unei donații recomandate", mai transmit organizatorii. Toate rezervările se fac pe pagina: www.eat-local.ro, iar  înscrierile sunt deschise cu 30 de zile înainte de fiecare eveniment.

foto Gabriela Cuzepan

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus