Duminică,
20.06.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Președintele Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Sibiu și-a dat demisia. ”În politică e realmente multă mizerie, multă minciună, multă duplicitate”

Președintele Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Sibiu și-a dat demisia. ”În politică e realmente multă mizerie, multă minciună, multă duplicitate”

Ciprian Faraon, președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL și conducător al ultimelor campanii electorale ale liberalilor sibieni, și-a anunțat public, astăzi, demisia din funcțiile pe care le deținea în organizație. Acesta și-a motivat gestul spunând că s-a săturat de mizerie, minciună și duplicitate. ”În politică e realmente multă mizerie, multă minciună, multă duplicitate. Mai grav este că oameni relativ simpli, care păreau a avea o condiție umană bine înrădăcinată, sănătoasă, odată ajunși în funcții, se schimbă radical. Uită de unde au plecat, își uita scopul pentru care au intrat în politică și pentru care au candidat, își schimbă comportamentul, își schimbă caracterul. Devin mincinoși, preocupați de propria imagine, duplicitari, devin astfel prea mărunți pentru funcția pe care o ocupă. Și cum nici la dreapta eșicherului politic astfel de oameni nu lipsesc, ei exercitând o putere politică și administrativă, conjuncturală, temporară, suficient de mare însă să blocheze orice bună intenție care oricum nu îi mai reprezintă, având mai degrabă preocupări meschine, personale, am hotărât să-mi depun demisia din structura de conducere a organizației județene”, a anunțat Ciprian Faraon pe pagina sa de Facebook.

În postarea sa, Faraon a scris despre oameni duplicitari, referindu-se și la o persoană ”mică din motive de înălțime”, din afara municipiului Sibiu și care conduce o organizație locală. ” O altă persoană, din afara Municipiului Sibiu, din județ, de la care nu aveam măcar așteptări, aș numi-o ”micul dictator”, mic din motive de înălțime, conduce o organizație politică locală și o instituție, în concepția persoanei, cu o mână de fier. În concepția mea, cu o mână de dictator. Cel mai probabil este așa pentru că i se permite, cred că i se chiar cultivă acest comportament. Observ că oamenii din jurul ei pleacă, nu mai suportă. Ce o fi căutând în dreapta politicii, chiar nu știu! Cred că nici această persoană nu știe!”, scrie Faraon.

Demisia omului de afaceri datează din 16 martie.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Branțu de la pantof

Acum 3 ani

paguba in ciuperci or inceput sa se sfasie intre ei asta ii doar inceputul Turcan sa-si deie demisia ca o scapat PNL din mana la Sibiu
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Afiliați -va unui partid și participați la” viața internă de partid “ vreo doi ani și cel puțin o campanie ! O experiența unică ! Hienele sunt niște îngeri amputați de aripi . Despre politici publice nu veți auzi nimic discutându-se ; textele sunt primite de la “ centru “ ; in” teritoriu “ sunt exclusiv luptrke pentru funcții .
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Vorba lui Edmond Dantes:-S-a scufundat Faraonul! Nu va panicati:se va gasi un conte sau un baron sa-l repuna pe linia de plutire.As ajusta putin vela bompresului...
Raspunde

Fabian Apolzan

Acum 3 ani

Faraonu is dead, Faraoanca inca #rezista...
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Da are perfecta dreptate greu de suportat sa fi coleg cu șarlatanul de Neagu bravo lui a luat o decizie buna .Mult succes in continuare ca sigur o sa aiba
Raspunde

Unulcaniciunul

Acum 3 ani

I-a carat geanta lui Daniela Cimpean , ulterior lui Raluca , si acum se pare ca nu mai este nevoie de Tutankamon . Nu este nici o paguba ; PNL-ul nu a stat si nu va va sta in astfel de indivizi ,
Raspunde

Dinu

Acum 3 ani

Stanga, dreapta, sociali sau liberali tot niste mizerii umane!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus